SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Legendarul Goran Ivanisevic, verdict în disputa Federer - Nadal - Djokovic: „El e cel mai complet jucător”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 15:52

Goran Ivanisevic (48 de ani, fost număr 2 ATP), câștigător la Wimbledon în 2001, a oferit propriul punct de vedere cu privire la bătălia dintre coloșii Roger Federer (38 de ani, 3 ATP), Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) și Novak Djokovic (32 de ani, 2 ATP). 

Croatul, în prezent unul dintre antrenorii lui Novak Djokovic, consideră că sârbul e un tenismen mai înzestrat decât rivalii săi: 

Novak e cel mai complet jucător. Nu poți avea un privilegiu mai mare decât să-l antrenezi. Ascultă, vorbește, întreabă, unele calități pe care mulți nu le au uneori, inclusiv cei pe care i-am mai antrenat. Ceea ce mă mai surprinde la el e puterea lui mentală, dar și cât de serios se pregătește zi de zi.

Să privim lucrurile în felul următor. Dacă Novak ar juca 10 meciuri contra lui Nadal și Federer, toți având cel mai bun nivel, aș spune că Djokovic ar câștiga cel puțin opt dintre ele”, a declarat Goran Ivanisevic, potrivit Essentially Sports. 

În ierarhia titlurilor de Mare Șlem câștigate, Roger Federer e lider (20), urmat îndeaproape de Rafael Nadal (19) și Novak Djokovic (16). Ivanisevic a vorbit și despre această bătălie:

Rafa va mai câștiga în mod cert câteva trofee la Roland Garros, va depăși 20 de titluri per total. Novak, de asemenea, va trece borna 20. Pe Roger nu poți să-l subestimezi, se va gândi în continuare să câștige la Wimbledon”. 

Vezi și: 

Simona Halep și cel mai neașteptat cadou în ziua în care a împlinit 28 de ani » Mesaj în limba română trimis de Rafael Nadal

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
codres
codres  •  01 Octombrie 2019, 14:46

M-am oprit la "cel mai complet" ... Trist ca dupa ce sunteti cum sunteti ca jurnalisti, nu va verifica nimeni textele. Multi ajung sa creada ca e corect ... dupa ce tot citesc la nesfarsit exprimari gresite.

andrei.33
andrei.33  •  01 Octombrie 2019, 09:00

S-a ales praful de jurnalism daca disputa dintre cei trei mari e reglata de antrenorul lui Djokovic. Hai, pe bune...?

722592111175990
Florin Ionescu  •  30 Septembrie 2019, 11:14
Postat de cristealaur pe 28 Septembrie 2019, 19:43

Goran, vorbeste mult si fara rost...a luat multe farfurii de la Wimbledon, i-a trebuit un wildcard ca sa castige....el, Marat Safin, Andy Roddick, Lleyton Hewitt, looserii tenisului mondial...

mai ales Safin e un looser :)))) asa e ... are doar 2 Grand Slam-uri. Dar alea nu conteaza, sunt de pe vremea cand tu mergeai in picioare pe sub pat :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează