SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Moment incredibil la Australian Open » A vomitat pe teren, imediat după ce a dat mâna cu adversarul: „Amice, trebuie să ajung la coșul ăla”

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 15:12 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 15:28

Britanicul Jack Draper a fost protagonistul unui moment incredibil la Australian Open 2024: a vomitat la marginea terenului, imediat după finalul meciului.

Jack Draper (22 de ani, 55 ATP) a avut parte de un debut complicat la Australian Open. A avut nevoie de 5 seturi pentru a trece de americanul Marcos Giron (30 de ani, 66 ATP), scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-0, 6-2. Iar la finalul meciului a oferit o imagine incredibilă.

VIDEO. Jack Draper a vomitat la finalul meciului de la Australian Open

Partida a durat trei ore și 17 minute, iar efortul depus și temperatura ridicată de la Melbourne (30 de grade la ora meciului) l-au afectat pe Draper. 

El a acuzat probleme și în timpul meciului, când i-a fost luat tensiunea, iar imediat după ce a câștigat partida a cedat. Acesta s-a grăbit la fileu să dea mâna cu adversarul său, acuzând probleme. Apoi a fugit către un coș de gunoi aflat la marginea terenului și a vomitat, după ce s-a abținut cu greu să nu o facă pe teren.

S-a așezat pe scaun, și-a dat tricoul jos și a acuzat crampe la nivelul abdomenului, notează The Sun. După ce și-a revenit, a vorbit despre ce s-a întâmplat.

„Într-un fel mă simțeam și prost. Tocmai îl bătusem pe tip și îmi ziceam «Amice, trebuie să-ți strâng mâna, dar trebuie să ajung la coșul ăla». Parcă îmi era greu să respir. Parcă nu intra suficient oxigen în mine. 

Cred că e de la stres. Mereu, în prima rundă, e mai greu din cauza tensiunii. Am pățit asta și la Miami, acum câțiva ani. Cu siguranță o voi mai păți. Trebuie să vorbesc cu cineva despre asta și să găsesc ce pot face în astfel de situații. Trebuie să mă calmez”, a spus Draper.

+17 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

Au pariat pe Sorana Cîrstea când cota scăzuse la 1,01 și au pierdut o sumă enormă
AUSTRALIAN OPEN
Au pariat pe Sorana Cîrstea când cota scăzuse la 1,01 și au pierdut o sumă enormă
Rafael Nadal, noul ambasador al tenisului din Arabia Saudită » „Văd un mare potențial aici”
ARABIA SAUDITĂ
Rafael Nadal, noul ambasador al tenisului din Arabia Saudită » „Văd un mare potențial aici”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează