SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Naomi Osaka nu merge la Wimbledon » Ce spunea luna trecută: „Ediția asta seamănă cu un turneu demonstrativ”

Naomi Osaka // foto: Guliver/gettyimages
Naomi Osaka // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 20:30 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 22:34

Naomi Osaka (24 de ani, locul 43 WTA) nu va juca la Wimbledon 2022, turneu programat între 27 iunie și 10 iulie. Japoneza acuză probleme la călcâiul lui Ahile.

Naomi Osaka nu va participa la ediția din acest an a Wimbledon, turneu unde nu a trecut niciodată de turul 3.

Motivul oficial al retragerii dublei câștigătoare de Grand Slam sunt problemele cu care aceasta se confruntă la călcâiul lui Ahile. „Încă nu e refăcut, așa că ne vedem data viitoare”, a scris Osaka pe Twitter.

Alte absențe notabile la Wimbledon vor fi Leylah Fernandez, Sofia Kenin și Eugenie Bouchard.

Dezvăluirile lui Ștucan, confirmate: „Ei îi iau la mișto pe Tătărușanu, pe Niță”
LIGA NAȚIUNILOR
Dezvăluirile lui Ștucan, confirmate: „Ei îi iau la mișto pe Tătărușanu, pe Niță”

Naomi Osaka nu participă la Wimbledon 2022

Osaka declara încă de luna trecută că nu știe dacă va participa la Wimbledon. Ediția din acest an va fi una aparte: după ce organizatorii au decis să nu permită participarea rușilor și belarușilor, WTA și ATP au anunțat că jucătorii nu vor primi deloc puncte.

„Mi-ar plăcea să adun experiență pe iarbă, dar sunt tipul de jucătoare motivată să urce în clasament. Simt că Wimbledon fără puncte ar fi mai degrabă ca un turneu demonstrativ. Știu că nu este cazul, dar așa simt, iar atunci când un turneu semănă cu unul demonstrativ, nu pot da 100%”, spunea Osaka.

Cel mai recent meci al niponei a fost la Roland Garros, în chiar primul tur, unde Osaka a fost eliminată scurt de Amanda Anisimova, 5-7, 4-6.

Mai multe știri din tenis: 

Semifinalele de la Birmingham, amânate pentru duminică

Jaqueline Cristian se pregătește la baza FCSB pentru revenirea în circuit: „N-am mai avut contact cu fotbalul până acum, a fost ceva diferit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
donqhot
donqhot  •  19 Iunie 2022, 09:11

nu se intelege prea bine din articol: cine s-a accidentat, Osaka sau Ahile?

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  19 Iunie 2022, 00:13

Mda, daca aveati minim de cultura generala stiati ca oficial partea aceasta a corpului se numeste "tendonul lui Ahile" sau "tendonul calcaean", "calcaiul lui Ahile" fiind o expresie care nu are nicio legatura actuala cu o afectiune medicala / parte anatomica, ci exprima o slabiciune care poate fi exploatata de un adversar sau inamic. Dar cu scoala la fara frecventa pe care o fac gazetarasii GSP si nu numai, "aceste cuvinte simple ne doare".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează