SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Naomi Osaka glumește: „Ținuta mea e foarte cool, dar nu o veți mai vedea vreodată”

Naomi Osaka în ținuta specială pentru Australian Open Foto Guliver/GettyImages
Naomi Osaka în ținuta specială pentru Australian Open Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 20:37 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 20:40

Dublă campioană la Australian Open, Naomi Osaka, 26 de ani, a cedat în primul tur al ediției actuale, 4-6, 6-7 (2) în fața lui Caroline Garcia, favorita 16. Japoneza a vorbit apoi despre ce urmează, ținuta purtată și despre fiica ei

„Cred că a fost un meci bun. În ce mă privește, simt că am dat tot ce am putut să dau. A fost frumos să fiu din nou pe arena Rod Laver, să aud publicul, a fost agreabil”, a spus Naomi Osaka în conferința de presă de după meci.

Dublă campioană la Australian Open, în 2019 și 2021, japoneza s-a simțit emoționată atunci când a venit momentul să intre pe cea mai mare arenă din Melbourne Park. 

Naomi Osaka și ritualul de la Melbourne

Am un ritual, să-mi ating numele, așa am făcut și acum”, a dezvăluit ea, referindu-se la imaginile cu campionii din anii anteriori, care decorează pereții tunelului ce duce spre teren.

„Îmi amintesc că anul trecut m-am uitat la televizor. Acum m-am simțit recunoscătoare să pot fi pe teren și că am fost programată să joc acolo, deși era turul întâi”, a mai spus Osaka.

4titluri de Grand Slam din tot atâtea finale jucate are Naomi Osaka în palmares, US Open 2018 și 2020, Australian Open 2019 și 2021

A adunat trei meciuri de la revenire, două la Brisbane și unul la Melbourne, după ce nu mai jucase din septembrie 2022. „Am învățat multe pe parcursul acestor săptămâni, pe teren și în afara lui. Am o echipă grozavă, am adunat amintiri diferite împreună cu ei în Australia. Nu regret nimic”, a spus Naomi.

Naomi Osaka glumește: „Ținuta mea e foarte cool, dar nu o veți mai vedea vreodată”
Naomi Osaka în acțiune Foto Guliver/GettyImages

E posibil totuși să fi regrete ceva. „Sunt un pic tristă pentru că ținuta pe care am avut-o e chiar cool și nu o veți mai vedea vreodată”, a spus ea râzând. „A trebuit să o port doar aici”, a adăugat Osaka.

Naomi Osaka: „Mi s-a părut foarte dulce”

Întrebată în legătură cu programul din perioada următoare, a precizat că antrenorul ei, Wim Fissette, i-a sugerat să joace mai multe meciuri. Deocamdată însă, intenționează să joace la Dubai, Indian Wells, Miami, Charleston, apoi întreg sezonul de zgură.

Naomi Osaka nu și-a luat fetița, Shai, de numai 6 luni, cu ea în Australia. „Vorbesc cu ea și mă gândesc mult la ea”, a spus fostul lider mondial în partea conferinței cu întrebări în limba japoneză.

8jucătoare care sunt mame se află pe tabloul principal de la Australian Open 2024: Naomi Osaka, Caroline Wozniacki, Taylor Townsend, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Tatjana Maria, Yannina Wickmayer și Elina Svitolina

„Înaintea meciului, am primit un video cu ea. Evident că nu poate să-mi spună succes, dar în video cineva spune: Shai îți urează succes. Mi s-a părut foarte dulce. M-a făcut fericită și motivată, dar și un pic frustrată, simt că aș fi putut face mai mult în acest timp cât sunt departe de ea”, a conchis Osaka.

Rezumatul meciului Caroline Garcia - Naomi Osaka

Citește și: 

Naomi Osaka a fost eliminată în două seturi, la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Naomi Osaka a fost eliminată în două seturi, la Australian Open
Prima mare surpriză de la Australian Open! Campioana de la Wimbledon pleacă acasă din primul tur
AUSTRALIAN OPEN
Prima mare surpriză de la Australian Open! Campioana de la Wimbledon pleacă acasă din primul tur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  16 Ianuarie 2024, 21:44

sper ca nici pe tine sa nu te mai vedem, dulapior! lasa tenisul si mai pune de un miting blm

Vezi toate comentariile (1)
Comentează