SPORTURI  »  TENIS  »  COLABORARE

Patrick Mouratoglou, supus unei întrebări frontale: „Oricine poate comite o greșeală. Eu iert!”

Patrick Mouratoglou/ foto: Imago Images
Patrick Mouratoglou/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 19:02 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 19:02

Patrick Mouratoglou (53 de ani) va colabora din nou cu Holger Rune (20 de ani, 7 ATP). Antrenorul francez spune că a trecut peste declarațiile danezului din trecut.

Holger Rune și Patrick Mouratoglou au colaborat timp de un an, între septembrie 2022 și septembrie 2023. A fost singurul job full-time al francezului după suspendarea Simonei Halep.

Cazul Mouratoglou: Mortul de pe Academiei
EDITORIAL
Cazul Mouratoglou: Mortul de pe Academiei

Despărțirea n-a fost cea mai plăcută. Holger și mama lui, Aneke, au trimis mai multe „săgeți” în direcția francezului.

Patrick Mouratoglou, la reluarea colaborării cu Holger Rune: „Eu iert!”

Lui Mouratoglou i-au fost aduse în atenție cuvintele rostite de Rune în seria „Break Point”: „A vorbit urât pe Netflix, a zis că ești leneș și că doar stai și privești. Acum lucrați din nou. Nu înțeleg asta”.

Patrick a replicat: „Oricine poate greși. Eu iert”.

Patrick Mouratoglou, supus unei întrebări frontale: „Oricine poate comite o greșeală. Eu iert!”
Holger Rune și Patrick Mouratoglou în timpul turneului de la Monte Carlo Foto Imago

Patrick Mouratoglou și Holger Rune fac iar echipă

Sunt încântat să reîncep munca alături de Patrick. Cu el am obținut unele dintre cele mai mari victorii ale carierei mele de până acum. Abia aștept să atacăm împreună următoarele competiții.

Mergând mai departe, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații solide. Sunt cele mai bune condiții pentru performanța mea. Se știe că sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Aceste obiective necesită echipa potrivită de antrenori.

Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu. În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele
- Holger Rune

VIDEO. Ion Țiriac, despre meciul demonstrativ al Simonei Halep cu Andre Agassi și Steffi Graf: „De ce să fie ultimul ei meci? Moare?”

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea a găsit o portiță prin care nu va plăti nicio taxă, după ce a câștigat o avere la Dubai
WTA DUBAI
Sorana Cîrstea a găsit o portiță prin care nu va plăti nicio taxă, după ce a câștigat o avere la Dubai
Denis Shapovalov, primul nume anunțat pentru Țiriac Open 2024
Țiriac Open 2024
Denis Shapovalov, primul nume anunțat pentru Țiriac Open 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  24 Februarie 2024, 09:19

Cât despre o nouă colaborare, este dreptul lui. Omul trebuie sa muncească, sau credeți ca-l droghează și pe ăsta ca pe halep

dandana
dandana  •  24 Februarie 2024, 09:17

Am încercat sa nu răspund la acest subiect. Bai dar este foarte urât ce se întâmplă, băi cât acuzăm omul ăsta? Serios! De ce doar Halep a fost depistată, alți sportivi nu au folosit acest medicament. Și mai este și treaba, el îți recomandă să te ajute, nu îți dă să te omoare. Am mutat prea mult vina pe omul acesta și am uitat de halep care are la rândul ei vina. Eu vreau sa revină, dar sincer nu mai judecăm. De unde știm ca nu a luat ea altceva, sau a băut sau a mâncat din altă parte ceva contaminat cu substanța asta. Și de ce acuzăm omul asta ca i-a distrus cariera doar că i-a recomandat ce credea că o ajută. Și Halep trebuia sa facă un test la acel produs înainte să-l ia. Trebuia să-și țină de ce lua ia sa nu bage tot în gură, sa nu creadă tot ce este în jurul său. Mie mi se pare puțin improbabil sa scape ușor, este foarte ușor sa dăm vina pe o firma ce produce decât sa ma acuz singură. În mare parte este greșeală ei! Ști ca sunt unele contaminate, Fă-i test înainte de a baga în gură tot dragă Halep. Este ca și în fotbal, greșesc jucători și dam vina pe arbitru, dar niciodată nu judecăm jucători. M-am plictisit de acest subiect! Sa dea Dumnezeu să revină, dar ar trebui să înțeleagă că ea este marea vinovată, și nu antrenorul. El îți recomandă, tu tedocumentezi dacă este bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează