SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Reacția Anei Bogdan după ce a fost eliminată în primul tur la Australian Open: „Nu am de ce să fiu supărată”

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 10:14 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 10:32

Ana Bogdan (31 de ani, 66 WTA) a fost eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024. Ea a fost învinsă de cehoaica Brenda Fruhvirtova (16 ani, 110 WTA).

Ana Bogdan nu a câștigat niciun meci la Grand Slam-ul de la Melbourne în ultimii 6 ani. În 2018 Ana le-a eliminat pe Kristina Mladenovic și Yulia Putintseva, dar s-a oprit în turul trei unde a fost învinsă de Madison Keys.

„Țiriac o ajută pe Simona Halep la proces” » Legenda Boris Becker a răspuns întrebărilor GSP
AUSTRALIAN OPEN
„Țiriac o ajută pe Simona Halep la proces” » Legenda Boris Becker a răspuns întrebărilor GSP

Ana Bogdan, după eliminarea de la Australian Open: „Nu am de ce să fiu supărată”

„A fost un meci intens, un meci care s-a jucat. Și ea a jucat foarte bine. Eu vin după o pauză destul de lungă, după o recuperare, așa că nu am de ce să fiu foarte supărată, ci din contră, să fiu motivată să lucrez mult mai mult pentru că am de muncă.

La asta mă gândesc în primul rând, să lucrez din punct de vedere fizic. Sunt optimistă și pozitivă pentru tot ce urmează în anul ăsta. Am o echipă bună cu care lucrez, e în sfârșit echipa pe care mi-am dorit-o și la care am visat de foarte multă vreme, așa că e un nou început pentru mine și chiar sunt bucuroasă și recunoscătoare că pot să-i am pe acești oameni alături”, a declarat Ana Bogdan, potrivit eurosport.ro.

Ana Bogdan, eliminată după ce a câștigat primul set

Românca a început bine meciul. A făcut primul break la 1-1 și a continuat să se distanțeze. S-a dus la 5-1, după încă un break, și în final a câștigat setul cu 6-2.

Condusă la general Brenda Fruhvirtova a intrat tare în setul doi. A condus cu 2-0, dar Ana Bogdan a reușit să egaleze imediat. Ulterior, s-a mers cap la cap până la finalul setului. La 4-4, românca a ratat o minge de break. Brenda a făcut 5-4, scor la care a mai făcut un break. A luat setul cu 6-4 și a trimis meciul în decisiv.

Ultimul set a fost la discreția jucătoarei din Cehia. La 2-1 a făcut primul break, pe care l-a dublat la 4-1. Când servea pentru meci, la 5-1, Ana a făcut break-ul. Jucătoarea noastră a câștigat pe serviciul ei, ducând scorul la 3-5, dar nu a mai avut forța să egaleze. Fruhvirtova și-a păstrat calmul, a servit excelent în ultimul game și a luat setul cu 6-3, calificându-se în turul doi.

Ana Bogdan pleacă acasă cu 80.000 de euro și 10 puncte WTA. România mai are acum două reprezentat la Australian Open: Sorana Cîrstea (26 WTA, 33 de ani), care va juca cu Yafan Wang (97 WTA, 29 de ani) și Jaqueline Cristian (84 WTA, 26 de ani), care o va întâlni pe Katerina Siniakova (49 WTA, 27 de ani).

VIDEO. Simona Halep, primul antrenament în 2024

Vezi și alte știri:

Ce a impresionat-o pe Simona Halep în Dubai: „Chiar ești altceva”
dubai
Ce a impresionat-o pe Simona Halep în Dubai: „Chiar ești altceva”
Trei jucători pot termina Australian Open pe primul loc în ierarhia mondială » Toate scenariile posibile
AUSTRALIAN OPEN
Trei jucători pot termina Australian Open pe primul loc în ierarhia mondială » Toate scenariile posibile

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
sion1001
sion1001  •  14 Ianuarie 2024, 12:08
Postat de soimiisibiu pe 14 Ianuarie 2024, 10:51

De ce sa fi supărată 100000 de dolari îți stau bine în cont după un singur meci

sa FII suparata! ce naiba cauti pe site-ul asta, duminica dimineata- sint inchise toate birturile din Sibiu?

soimiisibiu
soimiisibiu  •  14 Ianuarie 2024, 10:51

De ce sa fi supărată 100000 de dolari îți stau bine în cont după un singur meci

Vezi toate comentariile (2)
Comentează