SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // VIDEO EXCLUSIV Andrei Pavel despre cheia meciului Halep - Muguruza: „Garbine doar așa-i pune probleme! Cine face asta, câștigă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 12:18

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) va juca joi dimineață, de la 06:30, în semifinalele Australian Open cu spanioloaica Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA). Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Andrei Pavel, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre semifinala de joi și despre cum crede că se va desfășura meciul cu Garbine Muguruza.  

„Nu am văzut cum joacă Muguruza, dar dacă Simona joacă așa ca în meciul cu Anett Kontaveit, e favorită de departe. Muguruza, fiind înaltă și în forță, va încerca să termine repede punctele. Nu cred că va încerca să aibă schimburi lungi. Dacă face asta nu o văd bine.  

Cred că serviciul va fi foarte important pentru ambele. Și Simona, și Muguruza, la returul pe al doilea serviciu, vor încerca să obțină avantaje. E important să aibă procentaj mare la primul serviciul. Cine face asta, va câștiga meciul. Faptul că Simona nu a pierdut niciun set îi va aduce încredere. Va intra ca favorită. Când simte bine mingea, Simonei nu-i trebuie mult antrenament. E bine că nu a jucat așa mult.   

+9 FOTO

Muguruza e înaltă, Ar fi avantajată dacă termină punctele repede. Doar așa poate câștiga. Dacă punctul e lung, Simona e favorită”, a adăugat Pavel, cel care a fost în echipa Simonei când ea a câștigat Roland Garros 2018.  

Match preview Simona Halep - Garbine Muguruza

Citește și:

Cristian Tudor Popescu, despre noua Simona Halep: „E așa cum n-am văzut-o niciodată!” » Care a fost cheia meciului contra lui Kontaveit și de ce Muguruza e periculoasă

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează