SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA MIAMI. Americanii au aflat tot! De ce Simona Halep nu i-a cerut ajutorul lui Cahill în meciul cu Radwanska

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 09:58

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, 6-3, 2-6, 3-6.

Pe parcursul partidei, Simona Halep a decis să nu-l cheme din tribune pe antrenorul Darren Cahill în pauzele dintre game-uri și seturi, fiind o situație similară celor din turneele de Grand Slam, unde jucătoarele nu au dreptul la on-court coaching.

Presa din SUA a analizat situația și scrie că totul a fost o strategie pusă la punct de Simona Halep și Darren Cahill. Cei doi ar fi vrut să vadă cum se descură liderul WTA în situați dificile fără ajutorul antrenorului australian.

"Un fapt interesant remarcat la meci, Halep nu l-a chemat deloc pe Cahill. El a stat aproape de teren, nu în lojă. Decizia de a nu apela la on court coaching a fost o strategie pusă la punct de Halep și Cahill, astfel încât Simona să vadă cum se descurcă de una singura. Acum nu a mers. Poate că în fața unor jucătoare ca Radwanska trebuie altă strategie. Ar putea fi o scuză că Simona a pierdut pentru că nu a fost sfătuită. A arătat de multe ori că are nevoie de ajutor, mai ales în setul trei", au notat jurnaliștii americani.

"Vor urma antrenamente. Încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată şi nu prea am putut să fac ce trebuie. Din punct de vedere fizic, sunt sănătoasă. Va trebui să mă odihnesc puțin şi după aceea să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc la Fed Cup şi să câştig meciurile"Simona Halep, la TV Digi Sport

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (50)
1333972873332893
Mihai Gruia  •  25 Martie 2018, 12:02

Mi se pare normal ca presa din SUA sa afle inaintea celei din Romania strategia Simonei, pentru ca pe ei nu ii intereseaza ce face Borcea.

1019592311525452
Cristian Radu Berende  •  25 Martie 2018, 14:24
Postat de Ioska Cotoz pe 25 Martie 2018, 14:08

nu vreau sa fiu rauticios dar cred ca Simona Halep se concentreaza numai la castigurile din participarea la turnee asta este mentalitatea ei si caractiristic sportivilor romani lipsa spirituluide invingator.

Eu cred ca esti răutăcios. Lasă banii, aici nu banii sânt problema.

347655969058390
Ion Popescu  •  25 Martie 2018, 20:26

Draga Simona ! Bine ca esti sanatoasa si increzatoare in viitor ! Federer, care este un jucator extraordinar si apreciat in tara lui a sfarsit mai rau ca tine. Afost eliminat, de necrezut in primul tur (R 32); a pierdut 990 de puncte si a coborat pe locul 2 ATP. Tot asa Wozniacki, eliminata in R32 a pierdut 640 puncte WTA si se apropie de locul 3 WTA. Dar nimeni in tarile de origine nu scriu atatea rautati/magarii ca "internautii" romani ! Sper ca nu-ti pierzi timpul sa citesti mizerile scrise de proprii concetateni ! Pentru orice eventualitate iti urez mult succes si in primul rand sanatate ! Sa ai parte de un Paste fericit, sa te bucuri de nasterea lui Hristos ! Ion Gheorghe

Vezi toate comentariile (50)
Comentează