SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

FOTO Simona Halep a ajuns la Miami » Prima fotografie și un mesaj emoționant

Simona Halep, foto: Imago Images
Simona Halep, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 13:20 / Actualizat marti, 12 martie 2024 13:45

Simona Halep (32 de ani) a ajuns la Miami, acolo unde va participa la turneul WTA 1000, între 19 și 31 martie. Jucătoarea a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a marca acest moment.

Halep are din nou motive de bucurie. Nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, dar acum este gata de revenirea pe terenul de tenis. Ea a primit un wild-card pentru a participa la acest turneu. Sportiva din România a ajuns la Miami și este pregătită și entuziasmată de revenirea pe teren.

Surpriza anului în tenis: Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells de locul 123
INDIAN WELLS
Surpriza anului în tenis: Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells de locul 123

Simona Halep, prima fotografie de la Miami: „Mi-era dor”

Simona a ținut să marcheze acest moment printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare. Astfel, jucătoarea a urcat poza la ora 7, de dimineață (n.r.- ora din Miami) într-o sală de fitness, cu zâmbetul pe buze, alături de un mesaj simplu și emoționant: „I missed this jet lag 😁” (Mi-era dor de această diferență de fus orar).

Simona Halep a ajuns la Miami » Prima fotografie și un mesaj emoționant
Simona Halep, foto: Instagram

Cu căștile în urechi și extrem de fericită, Halep este pregătită să revină în circuit, după o pauză de un an și 7 luni.

Simona Halep înainte de WTA Miami: „E prea devreme să mă gândesc la rezultate”

La plecarea în America, Halep a făcut câteva declarații în care a precizat faptul că are emoții, însă rezultatele nu sunt neapărat o prioritate în acest moment.

„E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere. Miami e un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo. Însă e greu acum să spun ceva.

Am deja un an și jumătate de când nu joc meciuri oficiale și e greu să-mi dau cu părerea acum. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere și după aceea o să-mi setez obiectivele.

Încă nu m-am gândit la ce turnee voi mai participa. Vreau să văd cum e la Miami și după aceea voi decide. N-am mai stat niciodată atât de mult. Vreau să o iau săptămână cu săptămână și să văd cum intru în formă. Va fi destul de dificil”, a spus Halep

VIDEO. Simona Halep: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic, anunț îngrijorător care a pus pe gânduri lumea tenisului, după eliminarea rușinoasă de la Indian Wells: „Nu știu”
INDIAN WELLS
Novak Djokovic, anunț îngrijorător care a pus pe gânduri lumea tenisului, după eliminarea rușinoasă de la Indian Wells: „Nu știu”
ITIA, efort incredibil în procesul cu Simona Halep » Suma uriașă cheltuită pentru a o condamna
PROCES
ITIA, efort incredibil în procesul cu Simona Halep » Suma uriașă cheltuită pentru a o condamna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Freyya
Freyya  •  13 Martie 2024, 21:50

m-am emotionat pe mine cand am revazut dopata cu obrazul batatorit ca sa indure rusinea revenirii ca patata printre sportivii respectabili din circuit

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  12 Martie 2024, 16:41

Numai scapam de "Machedoni " ?!!!.. Pana la Miami si dupa , 30 % din publicatii GSP sunt despre ei (Gigi , ...) . Gigi a zis ca se "Pocaieste" , se apropie "Postul " de Paste . Totusi ... , ma gandesc , daca ar candida Gigi Becali la Presidentie , il bate pe Ciolacu sigur . Va spun de ce : el isi recunoaste "Greselile" , pe cand celalalt , nici in veci .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează