Comentarii (3)

Valentin Cozariuc  •  12 Iulie 2019, 20:19

dupa meciul din semifinala am vazut o serena revenita bine . sper sa ma insel ,dar meciul va fi castigat categoric de americanca cu 2-0 ! orice ar fi simona te iubesc si respect pt puterea de munca de care dai dovada !

supereduardo10  •  12 Iulie 2019, 14:47

chiar daca a castigat de 9 ori singura infrangere suferita de Serena a ost ata de drastica incat o s-o tina mine toata viata :)) Pe langa aia o sa mai adauge inca una in finala de maine...Hai Simona darama-l pe Goliat

blackseacoast  •  12 Iulie 2019, 10:34

Prima si singura (zic eu...) finala de GS dintre Simona si Serena. Simona va da TOTUL ! Tot ce stie si poate actualmente in materie de tenis. Daca mai pui si frustrarile adunate de-a lungul atator infrangeri in fata Serenei...Personal am convingerea,nu doar ca-mi doresc sincer sa castige, ca Simona va face meciul carierei ei de pana acum si va castiga! Merita ! Dincolo de toate tafnele si capriciile ei de fata mare cu care ne-a scos din minti si rabdari pe majoritatea dintre noi,a reusit sa se mentina acolo in top atata timp. Ceea ce nu e deloc usor,sa recunoastem. Personal,indiferent ce va face in fata demonului Serena in aceasta istorica finala,am tot respectul,admiratia si consideratia pentru acest chistoc de om care se lupta de atatia ani cu cei mai mari si mai buni din lume si care a stat si sta inca in coasta lor,facandu-le viata deloc simpla. Mult succes Simona Halep in finala de maine!

Comentează