FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Cum își câștigă banii în prezent fostul fotbalist cu 231 de meciuri în Liga 1: „Firma se ocupă și cu tratarea deșeurilor periculoase”

Adrian Bogoi, în duel cu Ionel Dănciulescu
FOTO: GSP
Adrian Bogoi, în duel cu Ionel Dănciulescu FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 15:03 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 20:40

Adrian Bogoi (49 de ani), fostul fundaș central al celor de la Rapid, a dezvăluit, în direct la GSP Live, cu ce se ocupă odată cu retragerea din activitatea fotbalistică. 

Acum colaborează cu o firmă din București, care se ocupă în special de proiecte de mediu. Ca fotbalist, Bogoi a evoluat la Rapid, FC Vâlcea, Chindia, FC Argeș, Gaz Metan, Pandurii și FCM Târgoviște. S-a retras în 2007, când a și debutat ca antrenor, la FCM Târgoviște. În 2014 a preluat Pandurii II, pentru ca trei ani mai târziu să fie avansat la prima echipă, în Liga 2, unde a antrenat până în 2019.

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”
FCU CRAIOVA 1948
„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

VIDEO EXCLUSIV. Cu ce se ocupă Adrian Bogoi după retragerea din fotbal: „Am fost implicat în tratarea deșeurilor periculoase”

„Colaborez în momentul de față cu o firmă care are ca activitate mai multe domenii, în special proiecte de mediu, o firmă din București. 

Am fost șef de proiect la Ploiești, pe la Deva, pe la Arad, pe tronsonul Deva-Arad, sunt și inspector SSM (n.r. Serviciul Securității și Sănătății în Muncă).

Firma are o paletă mare de activități: tratarea deșeurilor periculoase, am fost pe la rafinării o perioadă, altă perioadă am colaborat cu CFR-ul, și așa mai departe”, a dezvăluit fostul fotbalist. 

231 de meciuria bifat Bogoi în Liga 1, unde a marcat 6 goluri

2 meciuria evoluat fostul fundaș în cupele europene, în sezonul 1998/1999 al Cupei UEFA, în tricoul lui FC Argeș

Citește și:

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează