FOTBAL  »  Superliga  »  UN NOU SCANDAL ÎN LIGA 1

EXCLUSIV Scandal monstru în Bănie după transferul lui Bălașa! Ferreira refuză să semneze cu FCSB și e amenințat cu echipa a doua din L3

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 10:32

Începe scandalul la Craiova! După ce Becali a anunțat că l-a transferat pe fundașul central portughez Tiago Ferreira (26 de ani) şi l-a dat la schimb craiovenilor pe stoperul Mihai Bălașa, intrat în colimatorul patronului după ultimele evoluții, situația a devenit una tensionată.

Mihai a ajuns ieri dimineață la Craiova și a fost prezent în tribune la meciul cu AEK din turul 3 preliminar al Europa League. După terminarea partidei de pe „Oblemenco”, fundașul a fost prezentat oficial pe siteul clubului. „Mihai Bălașa a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pentru o perioadă de 3 ani, plus opțiunea clubului pentru încă un an. Bun venit în familia Științei, Mihai! Suntem convinși că în cel mai scurt timp vei reveni și la echipa națională”, a fost mesajul postat de olteni pe Facebook.

În schimbul lui Bălașa (24 de ani), la FCSB trebuia să ajungă la schimb Tiago Ferreira! Doar că fundașul central portughez se opune cu desăvârșire acestei mutări.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Ferreira i-a anunțat pe cei din echipă că nu vrea în ruptul capului să vină la București și să semneze cu vicecampioana României. Chiar dacă a fost anunțat că va avea probleme și probabil vor urma luni bune la echipa a doua a clubului în Liga 3, Ferreira nu s-a lăsat înduplecat și va accepta situația.

Ultimele discuții s-au purtat aseară la Craiova, dar situația nu se schimbase deloc. O nouă rundă de negocieri cu Ferreira e programată în următoarele ore.

Fundașul central portughez Tiago Ferreira de la CS Universitatea e cotat la 900.000 de euro și venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract. Tiago a jucat la toate naționalele de juniori ale Portugaliei și la U21, însă nu și la naționala de seniori.

„L-am luat pe Tiago Ferreira de la Craiova. Dacă vreau să facem schimb să-l dau pe Bălașa. Și am zis în secunda 1 că da. Jucătorii nu prea voiau să accepte, dar până la urmă au acceptat. Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ferreira. Dacă e mai rău decât Bălașa, m-am păcălit” 
- Gigi Becali, patron FCSB, pe 7 august

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (57)
dansy
dansy  •  10 August 2019, 09:57
Postat de max9 pe 09 August 2019, 16:45

Nu cred ca exista olteni destepti, sincer. Cel mai bun fundas care l-a avut Craiova. Acum isi bat joc de el....

Bai prostanacule ai auzit cumva de Nicolae Titulescu,de Mihai Viteazu,de Victor Piturca,de Ion Oblemenco,de Sorin Cartu,Emil Sandoi et comp,de Tudor Vladimirescu,de Emil; Garleanu s.a.m.departe?Cred ca prostul esti tu ca nu ai nici cea mai mica cultura,iar despre carti nu le-ai citit decat pe cele de joc.

suporterucv
suporterucv  •  10 August 2019, 02:39
Postat de thedronius pe 09 August 2019, 15:57

Of course, arhicunoscutii suporteri de rezultat strike again... De fapt, suporteri de rezultat si de liga/ divizie. Nu ii intereseaza ca, inclusiv juridic, CSU nu are legatura cu Stiinta, ei sunt cu hei rup ul no matter what. Si ipocriti pe deasupra. cand nu e vorba de pseudo-stiinta ci de Steaua, se sesizeaza cu cele 4 consoane la moda in fotbalul romanesc.

Daca erau suporteri de rezultat mai veneau max 3-4 mii pe Oblem...la cum joaca echipa si ce rezultate a avut editia trecuta !!! Iar abonamente nu cred ca se faceau mai mult de 500 !! Dar na, ce sa vezi....NU SUNT SUPORTERI DE REZULTAT LA CRAIOVA !! Ei vin in continuare in nr mare (pt Romania) raportat la ce joaca echipa. CFR si FCSB (care sunt peste Craiova momentan) si-ar dori sa aiba o asa medie de fani la stadion (nu mai vorbim de abonamente) !! Asa ca n-ai argument copile de ”Perinita” :))

lionforever
lionforever  •  09 August 2019, 23:05
Postat de lionforever pe 09 August 2019, 23:04

Ce club și-a tâmpit jucătorii acum cativa ani? Hai sa ne vedem lungul nasului ca tepe mai mari decât kvsc nu a dat nimeni jucătorilor, ii vrajea cu salarii mari intra in grupele CL si ce sa vezi doamne intra in insolventa. Curat murdar, coane Fănică.

Ce club și-a tapit, era formularea corectă.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează