FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Dinamo trage de atacantul lăsat liber de Craiova » „Da, e adevărat. Și Steaua îl vrea”

Atanas Trică. Foto: Imago Images
Atanas Trică. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2024 18:03 / Actualizat joi, 20 iunie 2024 19:03

Atanas Trică (19 ani), fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci, s-a despărțit zilele trecute de Universitatea Craiova, formație pentru care evolua din 2021. În ultimele două stagiuni, a fost împrumutat la CSA Steaua, respectiv CS Tunari.

Trică jr. are mai multe oferte din Superligă și Liga a 2-a, printre care și una de la Dinamo, club ce a demarat serios campania de mercato estival în ultimele două săptămâni.

Atanas Trică e dorit de Dinamo

Pe lângă Dinamo, și CSA Steaua vrea să-l achiziționeze, a anunțat playsport.

Lorena Trică: „Este adevărat, Atanas este dorit de Dinamo și de CSA Steaua”

Contactată telefonic, Lorena Trica, mama fotbalistului, a confirmat informația, pentru GSP: „Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de la Dinamo au aflat mai devreme de a deveni oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri.

Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”.

Până în acest moment „câinii” au înregimentat mai mulți fotbaliști, mare parte dintre aceștia fiind tineri de perspectivă, fie din țară, fie din afara granițelor acesteia. În acest sens, Atanas s-ar încadra în tiparul jucătorilor transferați de Dinamo în această vară.

Cîrjan, Caragea, Pașcălău și Roșca sunt jucătorii U21 transferați de bucureșteni.

Atanas Trică a reușit primul său gol în primul eșalon chiar în fața trupei alb-roșii, pe 10 februarie 2022: Dinamo - Craiova 1-6. La doar câteva luni distanță, Dinamo a retrogradat.

„Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea. Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu, cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul <satelitului>.

Nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine și lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”
- Mesajul lui Atanas Trică, după despărțirea de Universitatea Craiova

VIDEO. Toate informațiile înainte de Belgia - România

Citește și:

Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Ce scrie presa din Olanda, după ce batavii au aflat că vor întâlni România în „optimi”: „Asta nu spune totul”
Nationala
Ce scrie presa din Olanda, după ce batavii au aflat că vor întâlni România în „optimi”: „Asta nu spune totul”
Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda
Nationala
Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (16)
grassu_46
grassu_46  •  21 Iunie 2024, 17:29

El face parte din o familie de stiliști,cred ca ar fi minunat daca se duce la Steaua,Nicolescu vrea sa ia tot,dar băiatul ăsta cred ca nu e de DINAMO

laur33
laur33  •  21 Iunie 2024, 12:04

Da, dacă te iei după maica-sa și Manchester City îl vrea. E bătaie pe Atanas.

Elis200
Elis200  •  21 Iunie 2024, 00:57

Ce gluma bună , nu ar fi suficient că aveam gloaba Blalallach , ne mai încurcăm cu inca un practicant de fotbal la număr.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close