FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-3

GAZ METAN - DINAMO 1-3. Dusan Uhrin, după eșecul împotriva fostei echipe: „Nu seamănă deloc cu Dinamo pe care am antrenat-o eu”

Dusan Uhrin
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 23:19 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 23:26

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa contra lui Dinamo, scor 1-3, în etapa a patra din Liga 1. 

Tehnicianul ceh și-a manifestat nemulțumirea vizavi de jocul prestat de echipa sa, vorbind și despre impresia pe care i-a lăsat-o Dinamo, echipă pe care a antrenat-o între august 2019 și martie 2020. 

„Am jucat bine în prima repriză, dar am primit gol imediat după startul reprizei secunde. Per ansamblu, nu sunt deloc satisfăcut de modul în care am evoluat la jumătatea terenului. Am avut câteva ocazii, dar n-am avut prea mult noroc. Sunt supărat pe fundași. Sunt foarte mulți jucători noi, care au calitate, dar care trebuie integrați. Sunt sigur că vor veni și rezultate mai bune odată cu antrenamentele pe care le vom face. 

La Dinamo s-a schimbat totul, nu seamănă deloc cu Dinamo pe care am antrenat-o eu. Vom vedea ce vor face, competiția e foarte echilibrată”, a declarat Dusan Uhrin, la microfonul Look Sport.

Gaz Metan - Dinamo 1-3

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre meciul Gaz Metan -  Dinamo: 

GAZ METAN - DINAMO 1-3. VIDEO „Câinii” fac spectacol după pauză și reușesc prima victorie din noul campionat

GAZ METAN - DINAMO. Fanii au păreri împărțite după prima victorie din „era Contra”: „Totul e la întâmplare” vs „Două mari plusuri”

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
adiktedz
adiktedz  •  22 Septembrie 2020, 13:11

Cat de prost a putut pregatii meciul de ieri incredibil. banca de rezerva mai valoroasa decat primul 11. Jica titular???? Romeo la fel eterna rezerva acum e titular. A adus atacant de la Spartak Moscova 2 dar nu ii da sanse si il baga titular pe impiedicatul de Smola. Deaconu mijlocas defensiv??? Lungi bubuite in fata. ASta nu e Gazul meu , Sa plece si sa vina un antrenor tinar. Pana in ziua de azi imi pare rau ca a plecat Teja de la noi.

gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2020, 00:22

daca nu ne duci pe locurile 7-8 pana in iarna , te "curata" conducerea, cu tine nu sta la discutii; iti iei 7-8000 E/lunar, trebuie sa aduci ceva la echipa, altfel nu te prinde paltonul la Gazu. Degeaba ti-ai adus colonie ceha, daca nu is buni, ca pe banca stau degeaba Cardoso, SAnoh, Pambou, Alceus, Yuri Matias, Cr. Avram sau Velisar

Vezi toate comentariile (2)
Comentează