FOTBAL  »  Superliga  »  FENERBAHCE - PETROLUL

VIDEO+FOTO Jucătorii Petrolului, bătaie pe poze cu Jose Mourinho » Ce s-a întâmplat la finalul amicalului cu Fenerbahce

Jucătorii celor de la Petrolul se pozează cu Jose Mourinho +9   FOTO
Jucătorii celor de la Petrolul se pozează cu Jose Mourinho

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 12:58 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 13:10

La finalul partidei amicale Fenerbahce - Petrolul (2-1) , jucătorii ploieșteni s-au înghesuit să facă poze cu „The Special One”, fostul tehnician de la Real Madrid, Chelsea, Inter sau Manchester United, dublu câștigător de Champions League.

Al treilea test al verii pentru Petrolul Ploiești, după cele cu Unirea Slobozia (1-1) și Hermannstadt (1-0), a fost unul special. Astăzi, de la ora 10:30, „lupii galbeni” și-au măsurat forțele cu Fenerbahce, echipa pregătită de Jose Mourinho.

Mai mult, această partidă a marcat și debutul lusitanului pe banca turcilor. Trupa lui Mehmet Topal a deschis scorul prin Mario Bratu, însă execuțiile superbe ale lui Dzeko și Zajc au tranșat disputa în favoarea turcilor.

VIDEO. Jucătorii celor de la Petrolul s-au înghesuit la poze cu Jose Mourinho

Imediat după ce „cavalerul” în negru a fluierat finalul partidei disputate la baza de pregătire a celor de la Fener, mai mulți componenți din angrenajul Petrolului s-au grăbit să facă poze cu Jose Mourinho, cel care a fost primit ca un veritabil zeu pe „Sukru Saracoglu”, peste 40.000 fani asistând la prezentarea oficială.

Goalkeeper-ul Andrei Jercălău a fost cel care s-a dus primul să imortalizeze momentul unic pentru mulți dintre fotbaliștii prahovenilor, fiind urmat de Zima, Ișfan, Paul Papp sau Mihai Eșanu, fostul portar de la Dinamo.

GALERIE FOTO. Imagini din amicalul de gală al celor de la Petrolul, pierdut în fața celor de la Fener cu scorul de 1-2

+5 FOTO

Jucătorii Petrolului au „funcționat” ca o mașinărie perfectă. După poză, cei imortalizați preluau rolul fotografului. Mai mulți dintre aceștia i-au strâns și mâna celebrului antrenor.

Echipa de pe „Ilie Oană” a lăsat o impresie bună, pierzând la limită. Amicalul face parte din prima serie de amendamente ale noilor investitori turci, începută cu numirea lui Mehmet Topal ca A1, apropiat cu Mourinho. Înainte de partidă, aceștia s-au fotografiat, făcând și schimb de tricouri.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează