FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

VIDEO Momente tensionate la Sepsi - Dinamo » Ce au făcut gazdele când „câinii” au început să scandeze „România, România!” + noi scandări xenofobe

Articol de , - Publicat luni, 04 decembrie 2023 20:10 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 21:23

Sepsi - Dinamo a început cu mai multe momente încrâncenate în tribune, toate legate de ziua de Ziua Națională a României, surprinse de reporterii GSP prezenți pe stadion. Clubul din Sf. Gheorghe a fost singurul din Liga 1 care nu a transmis un mesaj de 1 Decembrie, iar galeria oaspete nu a lăsat evenimentul să treacă „nesancționat”.

Ultrașii lui Dinamo au venit cu steaguri ale României, pe care le-au afișat în sectorul care le-a fost rezervat. În plus, aceștia au scandat „România, România!”, moment în care cei de la Sepsi au pus în boxe imnul SuperLigii, pentru a-i acoperi.

VIDEO. Momente tensionate la Sepsi - Dinamo. Galeria „câinilor”, acoperită când striga „România!”

Cei de la Sepsi au pus apoi imnul Ținutului Secuiesc, înainte de startul meciului, moment în care suporterii lui Dinamo au început să agite tot mai mult steagurile României. Imnul a fost acompaniat de scandările „Ria, Ria, Ungaria!” ale galeriei echipei covăsnene.

La ora 20:00, înainte de lovitura de start, crainicul de la Sepsi Arena a urat la mulți ani României: „Cu ocazia zilei țării noastre, Sepsi OSK îi urează la mulți ani!”.

Duelul galeriilor a continuat. Cei de la Sepsi au scandat în maghiară, în timp ce suporterii lui Dinamo au avut noi ieșiri xenofobe. Apoi, bucureștenii au cântat „Treceți, batalioane!”.

Citește și:

Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”
SEPSI - DINAMO
Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”
Toți își revin cu Dinamo! „Dubla” lui Ștefănescu o apropie pe Sepsi de play-off » Clasamentul ACUM
Sepsi - Dinamo
Toți își revin cu Dinamo! „Dubla” lui Ștefănescu o apropie pe Sepsi de play-off » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
szokeszabi
szokeszabi  •  05 Decembrie 2023, 08:49
Postat de Tzunnny pe 04 Decembrie 2023, 20:50

Cum a fost parada de 1 Decembrie acolo ?

A fost sarbatoare, parada. Informeaza-te, sunt articole, cu poze, filmulete.

szokeszabi
szokeszabi  •  05 Decembrie 2023, 08:38

De ce dezinformati in continuare? "Cei de la Sepsi au pus apoi imnul Ținutului Secuiesc, înainte de startul meciului" NU ESTE ADEVARAT !!! S-a cantat melodia "Nelkuled" (Fara tine) al formatiei "Ismeros Arcok". Cautati scandalul cu minciuni! Imnul Ținutului Secuiesc nu este "pus" de catre club, el se canta de catre galerie, la SFARSITUL meciului, dar nu este pus in difuzoare. Imnul se aude si in filmuletul in care este filmata galeria lui Dinamo, cu jucatorii, la SFARSITUL meciului. Va rog, fiti corecti si obiectivi!

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  05 Decembrie 2023, 08:21
Postat de nicolaeigrecu pe 04 Decembrie 2023, 22:02

... foarte frumos să scandezi România pe stadioane și să cânți refrene patriotice. Când o face NUMAI la meciurile lui Sepsi este șovinism.

Excelenta observatie. Aici nu e vorba de patriotism, ci de provocari in toata regula si jigniri ale unor oameni care au venit sa vada fotbal, nu exhibitionismele unor scandalagii. La un meci cu Rapid, parca tot astia au afisat ceva de genul "Aici stau singurii romani de pe stadion", tot o chestie oribila si tendentioasa.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează