FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Întâlnire de 5 stele pentru fotbalistul lui Dinamo » Cu cine a făcut poză în Dubai

Răzvan Patriche (37 de ani), fundașul central de la Dinamo, își petrece vacanța în Dubai, acolo unde l-a întâlnit pe fostul mijlocaș Andrea Pirlo (44 de ani). foto: Imago Images
Răzvan Patriche (37 de ani), fundașul central de la Dinamo, își petrece vacanța în Dubai, acolo unde l-a întâlnit pe fostul mijlocaș Andrea Pirlo (44 de ani). foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 17:45 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 21:09

Răzvan Patriche (37 de ani), fundașul central de la Dinamo, își petrece vacanța în Dubai, acolo unde l-a întâlnit pe fostul mijlocaș Andrea Pirlo (44 de ani).

Fotbalistul lui Dinamo a avut parte de o întâlnire cu Andrea Pirlo, mijlocașul care a scris istorie în Serie A. 

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas
ANGLIA
Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas"

Acesta a îmbrăcat tricoul celor mai galonate echipe din Italia, Inter Milan, AC Milan și Juventus Torino. În prezent, fostul mijlocaș este antrenor la Sampdoria, în Serie B.

FOTO. Răzvan Patriche s-a întâlnit cu Andrea Pirlo în Dubai

Andrea Pirlo și-a încheiat cariera în 2017. Ultima dată a jucat pentru New York City FC, în Statele Unite ale Americii. Italianul a strâns 22 de trofee, printre care două Ligi ale Campionilor cu AC Milan (2003 și 2007) și o Cupă Mondială (2006).

13 goluriîn 116 partide are Andrea Pirlo pentru Italia

VIDEO. Zeljko Kopic le-a transmis jucătorilor ce așteaptă în 2024 de la ei: ”Este o luptă pentru supraviețuire. Trebuie putere mentală și mentalitate de lider”

Este o luptă pentru supraviețuire. OK, jucătorii au avut o lungă perioadă fără victorie în campionat, atunci apare neîncrederea în forțele proprii, în echipă, nu poți oferi un fotbal bun din cauza presiunii care crește și poate deveni insuportabilă. 

Dar jucătorii au pasiune, au înțeles cine e Dinamo, că are istorie și merită tot ceea ce e mai bun. Cred că ei sunt gata de luptă și să dea totul pentru Dinamo.

Situația nu avea cum să fie altfel după trei sau patru luni fără victorie. Nu e ușor, trebuie să înțelegi situația, clubul, jucătorii. Cred că trebuie să ne îmbunătățim jocul în toate aspectele, este greu, dar ce pot să spun?, avem totuși totul sub control, iar după perioada de cantonament o să fie mai bine” a spus Zeljko Kopic, pentru GSP.

Fiecare fotbalist are un nivel mai mic sau mai mare de luptător în el. Dar asta se poate și educa, să ai energie fiecare meci, să te bați pentru fiecare minge, duel, meci. Oricând e loc de mai bine. - Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Florin Tănase are un mesaj clar pentru Florinel Coman: „Să plece cu primul tren!”
FCSB
Florin Tănase are un mesaj clar pentru Florinel Coman: „Să plece cu primul tren!”
Mihai Stoica a spus ce-l nemulțumește în privința strategiei lui Gigi Becali: „Nu îmi convine”
FCSB
Mihai Stoica a spus ce-l nemulțumește în privința strategiei lui Gigi Becali: „Nu îmi convine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  01 Ianuarie 2024, 22:39

Corect

istet10
istet10  •  01 Ianuarie 2024, 20:14

Zici ca-s de aceeasi varsta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close