FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Adrian Iencsi, furibund la GSP Live, înainte de România - Slovacia: „Doar noi ne gândim la toate bazaconiile astea”

Adrian Iencsi la GSP Live
Adrian Iencsi la GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 12:25 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 12:36

Adrian Iencsi, fostul internațional român, a vorbit în emisiunea GSP Live despre posibilitatea unei înțelegeri tacite între România și Slovacia , duel care va avea loc de la ora 17:00 și care contează pentru calificarea în „optimile” Euro 2024.

Adrian Iencsi, furibund la GSP Live, înainte de România - Slovacia: „Doar noi ne gândim la toate bazaconiile astea”
Adrian Iencsi, la antrenamentul Rapidului/ FOTO: Facebook @Rapid

O remiză ar putea califica ambele echipe în faza eliminatorie a competiției, dar cu un egal și România și Slovacia ar putea adversari foarte grei. Adrian Iencsi a vorbit despre speculațiile apărute în presă.

Adrian Iencsi: „Nu îmi place să vorbesc despre un asemenea subiect”

„Nu îmi place să vorbesc despre un asemenea subiect, dar pentru că am jucat fotbal și mă pun în pielea jucătorilor și antrenorilor. La un asemenea nivel este foarte greu să te gândești la astfel de lucruri.

E clar că un rezultat de egalitate ar avantaja ambele țări și, nu știu, poate că dacă va fi un rezultat de egalitate în ultimele 20 de minute, nimeni nu va risca să atace. Nu cred, nu cred, la nivelul ăsta și la mentalitatea jucătorilor, eu spun că va fi un meci aspru și fiecare va dori să învingă.

La aceste lucruri ne gândim noi, suporterii, ei nu se gândesc la un rezultat de egalitate, cu siguranță, fiecare echipă vrea să învingă, să termine pe prima poziție, ceea ce este un mic avantaj, fiecare jucător vrea să își crească cota, să joace cât mai bine, să iasă în evidență, să prindă un contract mai bun la o altă echipă, deci concurența e acerbă.

La nivelul ăsta cu echipele naționale, e foarte greu să te gândești la un rezultat de egalitate că avantajează ambele echipe, deci doar noi vorbim și ne gândim la toate bazaconiile astea”, a declarat fostul internațional român în emisiunea GSP LIVE.

România va înfrunta Slovacia în ultimul meci al fazei grupelor, iar la momentul de față, toate echipele din grupa E au acumulat 3 puncte. Duelurile România-Slovacia și Ucraina-Belgia vor decide echipele care vor juca în faza „optimilor”.

România este liderul grupei E, iar o remiză i-ar putea asigura primul loc, dacă și Belgia remizează cu Ucraina, iar România înscrie mai multe goluri. Dacă „tricolorii” vor remiza cu Slovacia, iar Belgia câștigă, România se va califica de pe locul 2 și va înfrunta Franța în optimi, iar Slovacia se va califica de pe locul 3 și va înfrunta Anglia sau Spania.

VIDEO. România - Slovacia. Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Slovacia: „Sperăm să terminăm pe locul unu”

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
RaduSibiu84
RaduSibiu84  •  26 Iunie 2024, 14:09

da man, doar noi ne gandim la asta. De aceea scriu ziarele din toata lumea despre asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează