FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA 1-1

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA „Am scris istorie, dar mai avem câțiva pași și nu ne oprim aici!” » Jucătorii României, în culmea fericirii înaintea duelului cu Olanda

Denis Drăguș a fost titular în toate cele 3 partide din grupă +49   FOTO
Denis Drăguș a fost titular în toate cele 3 partide din grupă

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2024 15:31 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 15:31

România a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat cu Slovacia la Frankfurt și s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe primul loc în grupă! Denis Drăguș a tras concluziile după un nou meci istoric pentru echipa națională.

„Ne bucurăm că am reușit să facem fericiți milioane de oameni! Am rămas fără cuvinte după ce-am văzut ce-a fost în România. A început să ne placă să terminăm primii. E incredibil și faptul că suntem puși în situația de a face milioane de oameni fericiți e un sentiment incredibil. Nu vrem să ne oprim aici!”, a spus Drăguș la finalul partidei.

Întrebat de stările prin care a trecut după golul lui Duda (25), care ne-a aruncat pe ultimul loc în grupă, atacantul de 24 de ani a detaliat.

„Am luat gol și ne-am gândit că s-a mai întâmplat asta și în Israel, dar echipa asta a arătat caracter. Și-atunci, și-acum. Știam că putem să întoarcem meciul. Știam ce caractere suntem, ce grup unit, ce familie. Nu mi-am făcut griji, știam că vom reveni”, a explicat acesta.

Denis Drăguș: „Aș vrea să jucăm în sferturi în Turcia!”

România va juca acum contra Olandei în „optimi”, iar Drăguș spune: „Putem să visăm mai mult de optimi! Vrem să mergem cât mai departe. Am scris istorie terminând pe primul loc în grupe, dar vreau să mai scriem ceva pași. Aș vrea să jucăm în sferturi în Turcia! Până acum e cel mai frumos moment din cariera mea. Nu se compară nimic cu echipa națională”.

Denis a dat câteva detalii din vestiar și-a spus că „s-au vărsat câteva lacrimi”, iar petrecerea a fost în toi, muzica bubuind pe holurile stadionului din Frankfurt.

Iar despre un posibil blat cu Slovacia, atacantul a punctat: „S-a văzut pe teren că fiecare echipă și-a dorit să câștige. Am primit gol, am reușit să revenim, dar puteam chiar să și câștigăm”.

Mister ne-a felicitat că suntem la un pas să scriem din nou istorie. Am terminat preliminariile neînvinși, acum nu era la îndemâna oricui să terminăm pe locul 1. Am arătat că putem să ne batem cu oricine

Denis Drăguș, atacant România

Slovacia - România 1-1. Autocarul „tricolorilor” a plecat spre cantonamentul din Wurzburg

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează