FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Discursul care a transformat naționala » Cum și-a motivat Edi Iordănescu elevii înainte de România - Ucraina

Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe jucători înainte de România – Ucraina // FOTO: Imago +48   FOTO
Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe jucători înainte de România – Ucraina // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 18 iunie 2024 21:23 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 22:57

România a debutat incredibil la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, după un meci excelent ♦ La conferința de presă de azi, la o zi după meci, Adrian Rus a dezvăluit cum și-a motivat Edi Iordănescu elevii.

„Tricolorii” au fost extrem de motivați în partida de la Munchen și au jucat de o manieră spectaculoasă, o parte din merit fiind și a lui Edi Iordănescu, care și-a motivat jucătorii înainte de meci.

Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe jucători înainte de România – Ucraina

„Eu sunt mai emotiv, la imn mi-au dat lacrimile. Înainte să ieșim pe teren la fel... Mister ne-a vorbit frumos, ne-a motivat. Ne-a zis că sus, în tribune, meciul e deja câștigat și că urmează să demonstrăm noi pe teren.

Zidul ăla galben din spatele porții ne-a dat o energie incredibilă”, a declarat Adrian Rus la conferința de presă.

Rus a dezvăluit și ce le-a transmis Iordănescu după meci: „Ne-a spus să fim echilibrați și să fim conștienți că a fost doar un meci. E o victorie istorie, a doua la un Campionat European, dar trebuie să fim echilibrați și să avem curaj”.

Am o rugăminte pentru voi, nu numiți această națională în niciun fel! Nu Generația de Aur, nu altfel. Asta e o generație de suflet pentru mine. Sunt sigur că mulți au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generație.

Trebuie să fie generația de suflet din istoria naționalei. A fost victoria generației de suflet! Nu știu dacă aș putea mulțumi cumva publicului, a fost călduros, activ. Le mulțumesc tuturor! Dar hai să felicităm băieții! S-au depășit pe ei.

- Edi Iordănescu

VIDEO. Adrian Rus e încrezător „Ne putem duela cu orice adversar” + Ce spune despre meciul cu Belgia

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (10)
Randoomwins1
Randoomwins1  •  19 Iunie 2024, 13:35
Postat de Dan19861986 pe 18 Iunie 2024, 23:37

In optimi o sa jucam cu locul 3 din grupa deci probabil o sa fie Slovenia sau Cehia . Asta evident daca ii batem pe Slovaci si ne castigam grupa cum ar trebui dupa startul asta

pai daca batem slovacia si pierdem cu belgia,iar belgia face 3 puncte in ultimul meci(foarte probabil),atunci beglia termina peste noi. deci nu-i sigur locul 1.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  19 Iunie 2024, 10:14

Fara Ianis Hagi ... Lasa- l cu "Portavoce" dupa sfarsitul meciului , aici se pricepe , a luat lectii de teatru de la sora lui ... Si i-ai nr. 10 , cea mai mare PROSTIE , sa dai nr . unui "Nimeni " ; nu exista pe planeta asa ceva in fotbal . Da stiu : Stanciu i-a luat nr. lui Morutan , o prostie . Stanciule i-a numarul 10 inapoi .

torque07
torque07  •  19 Iunie 2024, 09:33
Postat de observator_federal pe 18 Iunie 2024, 23:08

Nu vreau să-l incomodez, să-i provoc vreun "disconfort" lui Edward... Dar dacă în meciul cu Ucraina înlocuirea lui Coman cu Mihăilă se impunea, mă întreb însă de ce l-a scos din teren pe Dennis Man, care a jucat excelent - doar ca să prindă minute Ianis?? Păi e frumos, e bine, e corect așa? (Mi s-a părut că și Man toca mărunt din buze când părăsea terenul de joc).

In minutul 60 la 3-0...mai corect de atat? Man in momentul asta e poate cel mai bun jucator roman. De ce sa-l tii in teren la 3-0? Sa risti sa se accidenteze, sa oboseasca sau sa ia vreun galben? Cu ce scop? Schimbarea a fost perfecta. Si e foarte normal ca un jucator sa nu-i placa sa fie schimbat . E boala grea cu Hagi...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează