FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO + VIDEO Corina Caragea, pe stadion alături de un fost internațional român la victoria cu Ucraina: „Cât de frumos ne unește fotbalul pe toți”

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2024 10:33 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 10:40

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a fost prezentă pe Allianz Arena la victoria naționalei României cu Ucraina, scor 3-0.

Cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată în tricou „tricolor” și o fustă scurtă, vedeta TV i-a susținut pe fotbaliștii naționalei, care au reușit a doua victorie din istorie la Campionatele Europene.

+45 FOTO

VIDEO. Corina Caragea a urmărit victoria României alături de Ionuț Rada și Pavel Bartoș

Corina Caragea a făcut furori în tribunele Allianz Arena, unde a urmărit victoria României alături de fostul internațional, Ionuț Rada, și de vedeta Pro TV, Pavel Bartoș.

„Doooooamne, ce fericire! Ce meci! Ce galerieeee! Cât de frumos ne unește fotbalul pe toți si ce momente emoționante ne oferă! Sunt atât de norocoasă să fi fost azi, aici, acum pe stadion în Munchen la prima victorie a Romaniei la Euro 2024! 3-0 cu Ucraina!”, a fost mesajul Corinei Caragea, postat pe contul ei de Instagram.

Care sunt echipele preferate ale Corinei Caragea la Euro 2024

Într-un interviu pentru TVMania, prezentatoarea a oferit și o scurtă analiză a grupelor și a echipelor favorite. „Mie îmi plac mult Italia și Spania. Pe ele mizez. Sper să avem și surprize, așa cum a fost Grecia odată. Să fie România surpriza!”.

De asemenea, vedeta de la PRO TV și-a exprimat părerea cu privire la jucătorul care ar putea înscrie cele mai multe goluri în acest turneu: „Ronaldo. Cred că este foarte ambițios și motivat de faptul că e probabil ultimul lui dans la un EURO. Sau cine știe? Poate penultimul”.

Corina Caragea a adăugat: „Mi-am cumpărat bilete din timp și voi da o fugă de pe o zi pe alta în Germania, la două meciuri din grupe și o semifinală”.

Citește și:

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Superliga
Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!
Nationala
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (3)
dragan
dragan  •  18 Iunie 2024, 11:24

eu zic, doamna Corina, sa nu va uniti (chiar) cu toata lumea: am vazut linga mine, la tribuna a doua, niste specimene usor evitabile- si nu erau ucrainieni! p.s. din cite am inteles, unitii au ramas la granita! daca ajungeti, in 26 iunie, la Frankfurt, dati un semn: stiu un restaurant cu un meniu exclusiv-gisca indopata-si sint prieten cu patronul! stati linistita, meniul n-are nicio legatura cu burleanu!

Catalynn_21
Catalynn_21  •  18 Iunie 2024, 11:16

Tradu-ne dragă “jurnalisto” și nouă ce înseamnă mai exact “a făcut furori”. În ce anume au constat furorile făcute de prompteristă în tribune!?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  18 Iunie 2024, 10:59

Andrusco, mai schimba si tu placa asta invechita de patefon: "Corina Caragea a făcut furori în tribunele Allianz Arena..."

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close