FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Nu e sold-out! » Mai sunt bilete pentru Slovacia - România, dar bișnițarii își fac de cap pe rețelele de socializare

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 11:51 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 11:51

România va juca în această seară la Frankfurt, iar jucătorii echipei naționale speră să fie din nou un zid galben care să creeze o atmosferă fabuloasă. În acest moment, pe site-ul oficial UEFA de vânzare a tichetelor mai sunt disponibile la 150 de euro.

„Tricolorii” se pregătesc de meciul decisiv care-i poate duce în optimile de finală ale Euro 2024. Acolo unde putem juca contra Ungariei, Franței sau Olandei.

Dacă la meciurile cu Ucraina și Belgia în tribunele arenelor din Germania au fost peste 30.000 de români la fiecare joc și de această dată un număr impresionant de suporteri ai echipei naționale se vor afla în tribună.

Meciul cu Slovacia nu este sold-out!

În acest moment meciul nu este sold-out din punct de vedere al numărului de bilete vândute. Pe site-ul oficial UEFA de vânzare a tichetelor mai sunt disponibile la 150 de euro.

Nu e sold-out! » Mai sunt bilete pentru Slovacia - România, dar bișnițarii își fac de cap pe rețelele de socializare
La Euro 2024 se intră doar cu bilete virtuale și doar în aplicația oficială UEFA

Chiar și așa sunt foarte multe persoane care încearcă să cumpere tichete la prețuri mult mai mici de pe tot felul de grupuri de pe rețele de socializare. Dar la fel de mulți oameni s-au plâns de țepe în meciul online, plătind bani buni și neprimind la schimb tichetele mult așteptate.

5 categorii de bileteau fost disponibile pentru Slovacia - România. Cel mai ieftin tichet costa 30 de euro, apoi 60, 150, 200 și 400 de euro

„Intrăm pe teren cu gândul să nu îi dezamăgim pe suporteri”

Andrei Burcă, fundașul echipei naționale, a vorbit despre importanța susținerii de care au beneficiat și-a declarat că în acest moment gândul jucătorilor se îndreaptă către miile de suporteri care au venit în Germania.

„Noi nu ne mai calificasem de 8 ani la un turneu final şi nu avem experienţă la acest nivel. Sunt multe lucruri noi la care ne adaptăm. Noi intrăm pe teren cu gândul să nu îi dezamăgim pe suporteri, pentru că fanii români sunt în acest moment numărul unu la EURO. Iar pe mine ei mă fac să dau 120%, indiferent de ce problemă aş avea aş intra oricând pe teren pentru ei”, a spus acesta.

Poliţia germană a blocat 2.300 de intrări ilegale de la debutul EURO 2024

Ministrul german de interne, Nancy Faeser a declarat într-un interviu acordat ziarul Kolner Stadt-Anzeiger că poliţia germană a blocat peste două mii de intrări ilegale în ţară de la debutul Campionatului European.

Nu e sold-out! » Mai sunt bilete pentru Slovacia - România, dar bișnițarii își fac de cap pe rețelele de socializare

Acesta a mai precizat că au fost executate peste 400 de mandate de arestare şi 50 de huligani au fost împiedicaţi să intre în ţară în ultimele două săptămâni.

Potrivit Ministerului de Interne, sunt 22.000 de poliţişti federali au fost dislocaţi pentru a supraveghea graniţele, aeroporturile şi gările.

Iar toate verificările vor continua până pe 19 iulie, la cinci zile distanță de la finalul Euro 2024.

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează