FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Toată lumea a înnebunit!” » Ce le-a spus Estavana Polman jurnaliștilor din Olanda

Estavana Polman / Sursă foto: Imago Images +22   FOTO
Estavana Polman / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2024 12:10 / Actualizat vineri, 28 iunie 2024 15:46

România - Olanda, „optimea” de la EURO 2024 așteptată cu sufletul la gură de milioane de români, o însuflețește și pe Estavana Polman, handbalista care evoluează la Rapid. Partenera de viață a lui Rafael van der Vaart a vorbit în presa batavă despre emulația existentă în acest moment printre români. 

Mai sunt patru zile până la duelul din „optimile” EURO 2024, dar confruntarea cu „Portocala Mecanică” e deja pe buzele tuturor românilor.

FOTO: Instagram
+18 FOTO

Entuziasmul nemaipomenit provocat de parcursul „tricolorilor” i-a atras atenția și handbalistei batave de la Rapid, Estavana Polman, cea care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul mare internațional olandez Rafael van der Vaart. Ieri, fostul star de la Ajax și Real Madrid și-a spus impresiile despre meci într-un interviu acordat în exclusivitate reporterului special GSP Sebastian Culea

Estavana Polman trăiește nebunia EURO în România înaintea meciului cu Olanda”, au titrat jurnaliștii publicației Sport Nieuws, care au intervievat-o pe handbalista de 31 de ani. 

Estavana Polman, cu ochii pe România - Olanda: „E ceva uriaș pentru români! Toată lumea a înnebunit!”

„Este ceva uriaș pentru români. S-au întors după mult timp la un turneu final. Vor juca împotriva Olandei. Este foarte important în România, mă refer la cum trăiesc oamenii aici acest meci.

Toată lumea a înnebunit. Chiar mă bucur că România va juca împotriva Olandei”, a declarat Estvana Polman, conform sursei citate

+18 FOTO

Estavana Polman, fericită în România: „Îmi place foarte mult Bucureștiul”

Într-o confesiune făcută Gazetei la începutul anului, Estavana Polman mărturisea că s-a adaptat perfect la viața din București. Olandezi îi plac oamenii de aici, care sunt mult mai „deschiși” decât cei din Danemarca,  precedenta țară în care a evoluat, pe care îi cataloghează drept „reci”. 

„Suntem bine cu toții, familia mea e fericită aici, la fel și eu. Fetița mea e bucuroasă, îi place școala la care merge. Totul este bine. Îmi place foarte mult Bucureștiul, îmi place Rapidul, îmi plac fanii noștri și-mi place să joc pentru acest club. Nu mai am nevoie de nimic altceva având în vedere că familia îmi este alături. 

Este un oraș care are o anumită frumusețe. Este o combinație de stil vechi cu cel nou, aveți de toate în acest oraș. Am jucat mult timp în Danemarca, e diferit ce găsești aici față de acolo, dar este frumos. E frumos să ajungi să vezi diferite țări și să cunoști culturi noi”.

Deocamdată nu am găsit ceva care nu-mi place. De fapt, ba da! Traficul e îngrozitor! Stau departe și mă trezesc la 6 dimineața. În mod normal, fac jumătate de oră cu mașina, dar câteodată ajung să fac o oră și 40 de minute. E îngrozitor! În afară de trafic, îmi place totul aici.

- Estavana Polman, despre viața la București

VIDEO Interviu cu Estavana Polman, handbalista Rapidului: ce îi place și ce nu îi place în România

Citește și:

Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”
Superliga
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează