INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

După 14 ani! Bellingham l-a egalat pe Ronaldo, la capătul unei prestații galactice » Madrilenii erau pe 5 fără el

Jude Bellingham/ foto Imago Images
Jude Bellingham/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 18:40 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 19:47

Jude Bellingham (20 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a marcat două goluri în meciul cu Osasuna și a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo.

Englezul a ajuns a 10 goluri în primele sale 10 meciuri pentru Real Madrid, la fel ca Ronaldo în urmă cu 14 ani, după transferul de la Manchester United. 

Atenție, imagini dure! Accidentare horror în Premier League » A avut nevoie de tub cu oxigen
PREMIER LEAGUE
Atenție, imagini dure! Accidentare horror în Premier League » A avut nevoie de tub cu oxigen

Astfel, mutarea lui Ancelotti se dovedește a fi inspirată. Italianul nu îl folosește pe Bellingham inter, cum juca la Dortmund, ci mijlocaș ofensiv în spatele a doi atacanți.

Bellingham, prestație de vis cu Osasuna

După meciul cu Napoli, câștigat de Real cu 3-2, Bellingham și-a continuat forma fantastică arătată în Italia cu cu Osasuna. Reușise un assist și un gol cu napolitanii, în timp ce în etapa #9 din La Liga a marcat o „dublă”.

A deschis scorul cu piciorul stâng, șut în vinclu din careu. În repriza a doua a punctat și cu dreptul, cu o execuție elegantă.

A reușit un un-doi rapid cu Valverde, a rămas singur cu portarul, apoi i-a trimis printre picioare. A ajuns astfel la 8 goluri în La Liga, fiind și golgeterul competiției. 

Mai are două în UCL, câte unul cu Union Berlin, scor 1-0, și Napoli, 3-2. În plus, englezul adus cu 103 milioane de euro de la Dortmund are și 3 assist-uri în acest sezon.

+1 FOTO

Real Madrid era la pământ fără Bellingham

Fără prestațiile și golurile lui Jude Bellingham, Real Madrid ar fi avut două puncte în Champions League, nu 6, iar în La Liga ar fi avut cu 8 puncte în minus și ar fi fost pe locul 5, nu pe 1, cum este acum.

Un gol al lui Bellingham a venit pentru a egala pe tabelă, 6 au fost marcate când Real Madrid era la egalitate cu adversarii, iar 3 au fost înscrise pentru a extinde un avantaj pe tabelă, potrivit statisticianului MisterChip.

Citește și:

Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2 » Festival de goluri pe Signal Iduna Park
DORTMUND - UNION BERLIN
Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2 » Festival de goluri pe Signal Iduna Park
Manchester United - Brentford 2-1. McTominay întoarce incredibil scorul în prelungiri, după o nouă gafă a lui Onana
ANGLIA
Manchester United - Brentford 2-1. McTominay întoarce incredibil scorul în prelungiri, după o nouă gafă a lui Onana

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
dmdBeast
dmdBeast  •  08 Octombrie 2023, 23:52

E trist ca lumea inca nu se poate corecta dupa ce isi redacteaza articolul. Lipsa de respect pt cititori si mai ales pt munca prestata Nu inteleg de ce acest lucru inca persista de ani buni. As putea intelege daca e pt strans reactii, dar tot trist e:(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează