INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tatuajul de pe antebraț și secretul supertransferului lui Szoboszlai » De ce a vrut starul Ungariei să semneze neapărat cu Liverpool

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 20:03 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 20:40

Dominik Szoboszlai, 22 de ani, cumpărat cu 70 de milioane de Liverpool de la Leipzig, a vrut neapărat să joace pe Anfield. De ce? De mic e fan Steven Gerrard, are tatuat pe antebraț un citat al legendarului căpitan roșu. De aceea, căpitanul Ungariei și-a ales numărul 8, făcut faimos de Gerrard.

Alt jucător tânăr și valoros cumpărat de Jurgen Klopp și Liverpool pentru sezonul viitor. După Alexis Mac Allister, 24 de ani, mijlocaș box-to-box campion mondial cu Argentina în decembrie, transferat de la Brighton cu 42 de milioane de euro, iată-l și pe Dominik Szoboszlai, 22 de ani, o tușă de creație în linia mediană și în ofensivă!

Tatuajul lui Dominik Szoboszlai: „Talentul nu valorează nimic fără o dorință incredibilă"

Pentru internaționalul ungur, „The Reds” au achitat clauza de reziliere la RB Leipzig, 70 de milioane de euro, activând-o în ultima zi în care mai era valabilă, 30 iunie. Câștiga 4,8 milioane de euro pe sezon în Bundesliga, a semnat un contract pe cinci stagiuni în Anglia, cu 8 milioane de euro anual.

Curtat insistent la un moment dat de Newcastle, a ales Liverpool. De ce? De mic a făcut o pasiune pentru Steven Gerrard, o legendă pe Anfield și unul dintre idolii lui Dominik.

Atât de mult l-a apreciat pe Gerrard încât, mai târziu, când a crescut, și-a tatuat pe antebrațul stâng un citat tradus în maghiară al fostului căpitan al lui Liverpool: „Talentul este o binecuvântare divină, dar nu valorează nimic fără o dorință incredibilă și fără modestie”.

Dominik Szoboszlai: „Steven Gerrard era unul dintre cei mai mari jucători”

De aceea, și-a ales și numărul 8, făcut celebru de Stevie G. „Am un tatuaj legat de Steven Gerrard, de aceea am vrut 8. Când eram mic, să fiu sincer, nu urmăream atât de mult fotbal, dar mă uitam la meciurile de Champions League, iar el era unul dintre cei mai mari jucători”, a declarat Szoboszlai.

Maghiarul, 32 de meciuri, 7 goluri la națională, căpitanul selecționatei lui Marco Rossi, a adăugat: „Ultimele trei, patru zile au fost foarte lungi, n-au trecut ușor. Dar, în cele din urmă, sunt aici și sunt fericit. Sunt nerăbdător să începem”.

Starul lui Manchester City, fan Liverpool de mic: „A fost clubul meu favorit”
ANGLIA
Starul lui Manchester City, fan Liverpool de mic: „A fost clubul meu favorit”

Jurgen Klopp: „Dominik Szoboszlai a devenit căpitanul naționalei la o vârstă incredibilă”

Despre Dominik, managerul Jurgen Klopp a spus: „A făcut pași mari înainte. S-a transferat de la Salzburg la Leipzig, a jucat foarte, foarte bine în Bundesliga, la fel pentru naționala Ungariei și a devenit căpitanul selecționatei la o vârstă incredibilă”. La 22 de ani.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bayern mărește substanțial oferta pentru Harry Kane

Două schimbări în regulile fotbalului » Pentru arbitri și portari! Se pregătește modificarea radicală a legii ofsaidului

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (11)
Karllo_M
Karllo_M  •  03 Iulie 2023, 15:20

slabut transfer , sa vii de la o echipa mediocra din BL, cand altii transfera campioni mondiali :)))) sa nu fie pt cormorani ce a fost werner pt chelski :))))

MariusN
MariusN  •  03 Iulie 2023, 13:49

Cu tatuaj, fara tatuaj, DS le da iarasi o lectie marilor fotbaliatori romani. Iar ciuda nationalistilor e dubla, ptr ca e din Ungaria!! Visati rumulanilor, ca doar visul mai ramane. Laudati-i prin emisiuni, cat de buni sunt ai nostri, cand joaca cu ai nostri! Realitatea internationala e cu totul alta!!!

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  03 Iulie 2023, 01:26
Postat de magic4ever pe 02 Iulie 2023, 22:53

Cum ar suna suna un citat al lui Tava Popescu?Talentul e tot ce conteaza,scoala nu conteaza si munca este doar pentru fraieri...

Am ajuns sa citam din oameni fara bac precum Tava Pulpescu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează