INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 - FCSB

EXCLUSIV Chiricheș, direct titular cu CSKA 1948 Sofia?! Becali i-a făcut toate poftele: GSP a aflat clauza-surpriză din noul contract

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 21:41 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 05:49

FCSB așteaptă marți răspunsul din partea lui Vlad Chiricheș (33 de ani). Finanțatorul Gigi Becali a plusat, i-a pregătit o nouă propunere foarte greu de refuzat. 

  • În turul 2 preliminar, CSKA 1948 - FCSB se joacă miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30, pe "Vasil Levski". CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc joi, 27 iulie, de la ora 20:00, pe "Bulgarska Armiya". Ambele meciuri sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV.

Gigi Becali vrea titlul și calificarea în grupele Conference League. Consideră că are nevoie de un lider în teren și că Vlad Chiricheș este omul potrivit. Finanțatorul vicecampioanei a îmbunătățit propunerea inițială. Dacă FCSB va cuceri titlul, contractul va fi prelungit automat și pentru stagiunea 2024/2025.  

Ce îi așteaptă pe români la Sofia? Strada care a prins topul celor mai scumpe din Europa + bulgarii au modernizat ce Bucureștiul a aruncat
CSKA 1948 - FCSB
Ce îi așteaptă pe români la Sofia? Strada care a prins topul celor mai scumpe din Europa + bulgarii au modernizat ce Bucureștiul a aruncat

Chiricheș, direct titular cu CSKA 1948 Sofia?!

Chiar dacă regulamentul i-ar permite să evolueze și în manșa tur din Bulgaria, dacă va fi înregistrat până miercuri dimineață, la ora 01:00, Mihai Stoica îl pregătește pe Chiricheș pentru disputa decisivă, de pe „Arcul de Triumf”. 

„Cred că suntem aproape, mult mai aproape decât am fost până acum. Doar că el studiază ultima variantă. Dacă e de acord cu ultima variantă, atunci marți poate semna şi să-l trecem pe listă la UEFA şi să aibă drept de joc în returul cu bulgarii. 

Se pregăteşte cu noi de două săptămâni, de 4 zile chiar cu prima echipă, antrenamentele băieților. Nu l-am întrebat dacă are alte oferte.

Sunt cumva mediator şi îmi doresc foarte mult ca el să semneze, dar la momentul ăsta misiunea mea s-a terminat. Gigi a venit cu ultima variantă. Există o clauză care se poate îndeplini foarte uşor, care poate activa automat al doilea an de contract.

Nu are nicio problemă medicală. E un exemplu pentru ceilalţi jucători, câtă prevenţie face şi cât se antrenează după ce se termină antrenamentul”, a dezvăluit Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

VIDEO. Gigi Becali, despre Ngezana: „Are nevoie de timp de acomodare”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ioan Varga și Gigi Becali, „la cuțite” din cauza unui jucător: „E frustrat! De cascadorii râsului ce face”
FCSB vs CFR
Ioan Varga și Gigi Becali, „la cuțite” din cauza unui jucător: „E frustrat! De cascadorii râsului ce face”
Pierdere imensă pentru FCSB » Omul-momentului nu poate evolua cu CSKA 1948 Sofia! Informația venită de la UEFA
FCSB
Pierdere imensă pentru FCSB » Omul-momentului nu poate evolua cu CSKA 1948 Sofia! Informația venită de la UEFA

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  25 Iulie 2023, 17:48

om milos nea gigi. a dat de pomana la amarat

danglumetu
danglumetu  •  25 Iulie 2023, 12:15

cred ca vom ride cu lacrimi de evolutiile astuia!

bunicu
bunicu  •  25 Iulie 2023, 08:34

Asta va fi țeapa anului pentru Becali dar mai rău pentru Chiricheș care la prima greșeală și face multe va intra în vocabularul stăpânului. Câte vedete au luat țeapă la Becali dar sau folosit de bani,fotbal data viitoare.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează