Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UCRAINA

Jurnaliștii nemți dezvăluie: „Ucrainenii l-au dat afară pe selecționer din vestiar!”

Serghei Rebrov, selecționerul Ucrainei/ foto Imago Images
Serghei Rebrov, selecționerul Ucrainei/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 21:38 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 23:27

După înfrângerea umilitoare cu România de la EURO 2024, scor 0-3, jucătorii Ucrainei ar fi recurs la un gest extrem, în vestiar.

Mudryk, Zinchenko, Lunin și ceilalți internaționali ucraineni l-ar fi poftit afară din vestiar pe selecționerul Serhiy Rebrov, susține tabloidul german BILD.

Selecționerul Ucrainei ar fi fost scos din vestiar, după 0-3 cu România

Dezamăgirea în tabăra ucrainenilor a fost mare după dezastrul cu naționala României. „Tricolorii” antrenați de Edi Iordănescu au avut o prestație fără precedent și le-au dat 3 goluri ucrainenilor, favoriți clari înainte de meci.

La vestiar, internaționalii din Ucraina ar fi convocat o ședință de urgență între ei pentru a analiza ce s-a întâmplat pe teren cu România. Și ar fi vrut să aibă această discuție fără ca selecționerul să fie de față, astfel că l-au dat pe Rebrov afară din vestiar, potrivit informațiilor jurnaliștilor nemți.

Ucraina e pe ultimul loc în grupă după rezultatul cu România. Iar „tricolorii”, care au obținut al doilea succes din istoria naționalei la EURO, sunt pe primul loc după prima etapă a grupelor.

Imagini surprinse pe stadion, la România - Ucraina / foto: Guliver/Getty Images
România - Ucraina / foto: Guliver/Getty Image
Naționala României a scris o filă de istorie în fața Ucrainei, obținând cel mai clar succes la un turneu continental / FOTO: Imago Images
+29 FOTO

Rebrov: „Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat”

La conferința de presă, Rebrov și-a certat jucătorii și a declarat că rezultatul e o mare surpriză.

„Nimeni nu s-a așteptat la un asemenea rezultat. Am avut posesie, dar nu ne-am creat ocazii. Asta s-a întors împotriva noastră.

Reprezentăm Ucraina la acest turneu, este un moment important pentru întreaga națiune. Jucătorii au primit în trecut mesaje de la războinici, de la soldați”, a declarat Serhiy Rebrov, selecționerul Ucrainei.

A continuat vorbind în numele elevilor lui, despre care a declarat că își cer scuze: „Sunt sigur că jucătorii își cer scuze, că le pare rău. Le-am spus că reprezintă o țară mare și puternică. Și care de mai bine de doi ani luptă pentru libertatea noastră, a tuturor. Azi, n-am făcut-o bine, am pierdut. De aceea își cer scuze”.

VIDEO. Gheorghe Hagi, după România - Ucraina: „Eu cred foarte mult în potențialul acestui grup”

Citește și:

O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Nationala
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”
Nationala
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (16)
strickland
strickland  •  19 Iunie 2024, 17:26
Postat de imgb pe 18 Iunie 2024, 06:19

strickland ...Stilistik si malagambitik tu ai scris o postare hohaielistica de care, sigur, tre sa fii mindru, intr-ucit cu singura sinapsa ramasa in ''cocoul'' tau deranjat te crezi sef de gara la Fetesti !...

Ai dreptate. Am gresit. In numele tuturor celor care n-au ramas repententi la gramatica, ar fi trebuit sa incep cu un avertisment: "Atentie, acest comentariu se recomanda a fi citit numai de persoane care au fost capabili sa treaca de clasa a iv-a. In plus, daca nu stiti ca se scrie intr-un cuvant, tot ce cititi mai jos va poate cauza sa pierdeti legatura cu unul din cei doi neuroni pe care ii mai aveti."

CezarArg
CezarArg  •  19 Iunie 2024, 07:42

Pai nu este de inteles de ce anume s-a intamplat lucrul asta? Au vestiarul controlat de 'gasca vesela', in concluzie nu au echipa ci doar individidualitati. In ritmul asta vor merge din lac in put!

muzzi1
muzzi1  •  18 Iunie 2024, 13:17
Postat de strickland pe 18 Iunie 2024, 00:13

Da, ma rog. E adevarat ca e interpretarea mea, dar cum spuneam, macar pentru stilistica e o greseala. In cel mai bun caz, autorul nu a sesizat cat de vag suna formularea sa. "...afara din vestiar" ar trebui sa fie impreuna, nu separat de alte cuvinte, si eu banuiesc ca a facut-o cu buna stiinta. De ce e vag? Pai uite un exemplu in care ordinea cuvintelor conteaza (textul unui anunt real): "Vând pantaloni din piele de motociclist". Logic, ar trebui sa fie "pantaloni de motociclist din piele", nu-i asa? Repet, nu este o greseala gramaticala, dar formularea este vaga.

vand patut pentru copii cu picioare de fier! vand ciorapi pentru barbati flausati! sunt multe exemplele :D

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close