Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  NAȚIONALA

„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Andrei Rațiu, tackling la Mudryk în România - Ucraina 3-0. Sursă foto: Imago
Andrei Rațiu, tackling la Mudryk în România - Ucraina 3-0. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 07:40 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 09:33

Înaintea partidei decisive pentru optimile de finală dintre Slovacia și România, presa din Ucraina ne vede drept favoriți la Frankfurt, dispută ce va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV (ora 19:00).

Ucraina are nevoie de un rezultat mai bun decât cel al Slovaciei în partida cu România pentru a se califica. Aceștia joacă cu Belgia de la aceeași oră.

„România propune cel mai atractiv joc din cvartetul Grupei E”

„Până acum, am avut timp să ne analizăm oponenții din Grupa E pe toate părțile. Din punctul de vedere al unui fan neutru, naționala României propune cel mai atractiv joc din cvartetul Grupei E.

Ritmul intens, deciziile curajoase și aventurismul ofensiv contribuie la atracția spectatorilor către echipa lui Edi Iordănescu. Belgia și Ucraina sunt constrânse de responsabilitatea rezultatului, în timp ce românii joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ultima de la acest turneu final”, notează ucrainenii de la sport.ua.

În prima etapă a Grupei E, „tricolorii” s-au impus la scor de neprezentare în fața selecționatei galben-albastre, autorii reușitelor fiind Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, iar aceștia au rămas profund impresionați după partida disputată pe Allianz Arena, „casa” celor de la Bayern Munchen.

„După explozivul 3-0 cu Ucraina, a urmat mai puțin fericita partidă cu Belgia, pierdută de «tricolori» cu 2-0, care ar putea reduce din avântul românilor, însă nu credem că se va întâmpla asta. Vor aborda partida cu Slovacia în aceeași manieră, nu se pot opri!

Trupa lui Calzona nu dă semne că și-ar putea forța oponenții să scadă turațiile. România va termina în primele două poziții dacă nu va pierde. În același timp, un egal, despre care toată lumea vorbește, poate elimina Ucraina. Totodată, România poate termina prima în cazul unei victorii sau dacă Belgia câștigă la o diferență mai mică de scor decât trupa lui Edi Iordănescu. Cvartetul care se anunța plictisitor pentru suporterii europeni se dovedește a nu fi plictisitor deloc”, mai scriu ucrainenii.

Pronosticul nostru este că România va câștiga.
- Presa din Ucraina

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România, partidă decisivă pentru optimile de finală ale Campionatului European

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (13)
stefanf78
stefanf78  •  26 Iunie 2024, 15:54

Toate echipele sunt la mâna lor, oricine câștigă e sigur de calificare, de pe primul sau al doilea loc. La egal în ambele meciuri Ucraina nu se califică, din cauza golaverajului mai slab.

gigix
gigix  •  26 Iunie 2024, 15:38

Fals ". Totodată, România poate termina prima în cazul unei victorii sau dacă Belgia câștigă la o diferență mai mică de scor decât trupa lui Edi Iordănescu" Daca castiga Romania si Belgia ambele au 6 p iar Slovacia si Ucraina raman cu 3. Atunci cand doua sau mai multe echipe au punctaj egal, se face clasamentul iar intre ele. Clasamentul intre Romania si Belgia inseamna rezultatul direct doar. Belgia daca castiga nu prindem locul 1 si jucam cu Franta Spania sau Anglia. In reguli nu se spune meci direct. Meciul direct e un caz particular cand doar doua echipe au acelasi punctaj

cipinho79
cipinho79  •  26 Iunie 2024, 13:46

Ucraina e de fapt la mana ei, bate Belgia si se califica de pe primul loc, sau de pe 2 daca Romania castiga. dar ii cred ca sunt interesati si de celalat meci, din vreme ce egaluri in ambele meciuri inseamna ca Ucraina termina pe ultimul loc cu 4 puncte in timp ce in alte grupe se califica si cu 3 puncte, ceea ce ar fi chiar nedrept pentru ei

Vezi toate comentariile (13)
Comentează