Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UNGARIA

Acuzații frontale ale maghiarilor, imediat după eșecul cu Germania de la EURO 2024: „Inexplicabil!”

Presa din Ungaria a „explodat” după eșecul cu Germania de la EURO 2024: „Inexplicabil!”/ foto: Guliver/GettyImages
Presa din Ungaria a „explodat” după eșecul cu Germania de la EURO 2024: „Inexplicabil!”/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2024 21:07 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2024 22:05

Presa din Ungaria a răbufnit la adresa arbitrajului lui Danny Makkelie din meciul naționalei maghiare cu Germania, scor 0-2.

Ungurii sunt nemulțumiți că arbitrul olandez nu a dat fault la primul gol al Germaniei, marcat de Musiala. Ei acuză faptul că Gundogan a recuperat o minge în careul advers după un fault asupra lui Orban. Ilkay a fost cel care i-a dat assist-ul lui Jamal Musiala.

FOTO. Golul care i-a enervat pe maghiari: „Decizie inexplicabilă”

+10 FOTO

„Arbitrul și Germania au fost prea mult pentru echipa lui Marco Rossi - dar există încă o șansă de a merge mai departe”, a titrat sportal.hu.

„În minutul 22 s-a întâmplat ceea ce ne temeam: mingea a ricoșat din coapsa lui Orban, Gundogan l-a lovit cu corpul pe fundașul maghiar în fața porții noastre (poate chiar i-a lovit glezna), dar fluierul arbitrului, olandezul Danny Makkelie, nu s-a auzit...

În mod inexplicabil, VAR a confirmat și el decizia din teren”, au mai scris jurnaliștii maghiari.

„Naționala Ungariei a făcut un meci foarte bun în prima repriză, testând de mai multe ori apărarea germană, iar Szoboszlai a fost un adevărat dirijor - singurul lucru care a lipsit a fost un arbitraj corect pentru ca tabela de marcaj să arate egalitate la pauză.

Dorința lui Marco Rossi s-a îndeplinit, aceasta nu a mai fost o echipă maghiară care se cauta pe sine, precum împotriva Elveției, ci o echipă care a făcut gazdele să se lupte în fața propriului public”, a mai scris sportal.hu.

„Naționala Ungariei a luptat din greu, dar a pierdut și în fața nemților”, a titrat Nemzeti Sport, pe un ton mai blând.

VIDEO. Imnul Maghiarilor de Pretutindeni s-a auzit la Germania - Ungaria

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (8)
Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  20 Iunie 2024, 14:40

Am vazut meciuri diferite! Germania nu a fost net superioara Ungariei! Faultul e fault: in cazul in care Gündogan l-a impins din spate pe Wili Orbán! Deci cine cunoaste regulile fotbalului stie: nu a fost o lupta umar al umar, a fost impingere din spate, ceeace este neregulamentar! Trebuia sa fie si pentru Makelie! Dar in minutul 90 nici Makelia , nic VAR-ul nu a observat ca jucatorul german a atins mingea cu mana in careul de 16 metri? Dar senzorul din minge nu a semnalat nimic? Atunci ce rost are VAr-ul, ce rost are senzorul din mingea aceasta minune numita Fussballliebe?! Alta masura dubla: Kroos a lvoit mingeam dupa ce arbitrul deja fluierase clar ca e aut! Galben? Da de unde?! Szoboszlai: la sfarsitul partidei, de nervos ce era, din cauza arbitrajului incorect, a sutat mingea in tribune! Cartonas galben? Da! Pai regulamentul e regulament! Acest Makelie si-a facut de cap si la Euro 2021, in meciul Anglia -Danemarca, a acordta un Penalty inexistent formatiei gazda, Anglia, dar si Űmourinho a avut de reclamat modul in care acest om i-a condus o partida! Inaintea partidei chiar nemtii au fost care erau indignati, ca UEFA la- delegat pe Makelie la un meci atat de important! Makelie: el si arbitrajul corect sunt doua denumiri care nu se intalnesc niciodata! Mai tare decat Makerlie a fost egipteanul Gandur in meciul Coreea de Sud -Spania!

andreizam
andreizam  •  20 Iunie 2024, 10:48

Scuze, scuze.... Germania a fost net superioara, iar in situatia actuala Nu avea cum SA dictezi fault in tara gazda.... Ungaria VA merge sigur acasa, dar cauta scuze la scorul de 2- 0....

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  20 Iunie 2024, 10:22
Postat de Maradonatu1 pe 19 Iunie 2024, 22:24

Așa e. A fost fault clar. But who cares?

Pai, "cares" cei care au fost nedreptatiti. La fel vei spune si la meciul Romaniei cu Belgia, cand vom fi clar dezavantajati de arbitri?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează