Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SLOVACIA

FOTO Susținere superhot pentru Slovacia împotriva Angliei » Fosta Miss face o promisiune și avertizează: „Aveți grijă la fostul meu coleg de clasă!”

Veronika Rajek, ex-Miss Slovacia 2016. Foto: Instagram +36   FOTO
Veronika Rajek, ex-Miss Slovacia 2016. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 12:59 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 13:06

Slovacia s-a calificat în optimile EURO 2024, după 1-1 cu România, în ultimul meci al grupei E, iar elevii lui Francesco Calzona vor întâlni Anglia (duminică, ora 19:00). Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, slovacii vor avea parte de sprijinul a aproape 15.000 de fani.

Jucătorii Slovaciei vor avea parte de un sprijin spectaculos. Modelul Veronika Rajek (28 de ani) va fi una dintre cele mai spectaculoase apariții și una dintre cele mai frumoase fane ale naționalei.

FOTO. Ex-Miss Slovacia face o promisiune: „Dacă vor câștiga, o să pozez din nou”

+32 FOTO

Deși Slovacia nu a depășit niciodată 16-imile de finală, Veronika a dezvăluit și cum plănuiește să sărbătorească dacă elevii lui Francesco Calzona vor ridica trofeul.

„Sunt în Germania, mă bucur de timpul meu liber cu familia și călătoresc prin Europa. Ce voi face dacă Slovacia va câștiga? Pot să promit că dacă vor câștiga Euro 2024 o să pozez din nou cu steagul slovac. Așa că sper că acest lucru le va da putere și tărie jucătorilor”.

Veronika Rajek îi avertizează pe englezi: „Suntem foarte încrezători în calificare”

Anglia pornește ca favorită la calificarea în sferturile de finală, dar modelul slovac i-a avertizat pe fanii Angliei înaintea meciului de duminică. În ciuda faptului că, înainte de începerea turneului, credea că Franța va câștiga Euro, Veronika speră acum că „șoimii” vor surprinde Anglia și se vor califica în faza următoare.

„Slovaciei îi place să își încurajeze echipele la orice competiție mondială, la orice sport. Așa că acum, în Slovacia, este o stare de spirit nemaipomenită, toată lumea e foarte fericită.

Oamenii au fost încântaţi după victoria împotriva Belgiei și sunt foarte încrezători în calificare. Cred că echipa Slovaciei va juca bine. Sunt mulți jucători tineri, vor să își demonstreze valoarea în fața lumii”, a explicat Veronika Rajek, pentru The Sun.

Cu siguranță ar trebui să aibă grijă la fostul meu coleg de clasă, Ondrej Duda. Înainte de mutarea mea în SUA, am urmat împreună un liceu sportiv pe atunci. El era deja un jucător foarte bun, iar eu făceam atletism.

- Veronika Rajek

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  29 Iunie 2024, 16:29

Cam zgârcită cu promoțiile domnișoara; dacă lucra în vânzări murea de foame.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează