INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED

INCIDENTE CRAIOVA - HONVED // FOTO 30 de minute NU s-a jucat pe „Ion Oblemenco”! Arbitrul a fost lovit din peluză, meciul s-a reluat cu rezerva la centru

FOTO: Captură @Look Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 22:00

Craiova și Honved au jucat o dublă manșă dramatică în Europa League, câștigată de olteni după penalty-uri, scor 3-1 (0-0 în timpul regulamentar). În ultimul minut al prelungirilor, 119, arbitrul înfruntării, Arnold Hunter din Irlanda de Nord, s-a prăbușit pe teren după ce a fost lovit cu un obiect din peluză în timp ce o petardă a explodat la un metru de el. Partida a fost întreruptă 30 de minute!

Un meleu provocat de Carlos Fortes în ultimul minut al prelungirilor a degenerat. Qamer Qaka și-a lovit un adversar cu pumnii în zona gâtului (arbitrul a uitat până la urmă să-l mai elimine), iar Arnold Hunter, arbitrul din Irlanda de Nord al partidei, s-a prăbușit pe teren. 

O petardă explodată la câțiva metri de el l-a amețit serios și în același timp „centralul” a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, probabil o brichetă.  A fost nevoie de intervenția ambulanței prezente la stadion.

După o pauză de mai bine de 30 de minute și momente de incertitudine, jocul a fost continuat cu arbitrul de rezervă la conducere. După doar 30 de secunde, acesta a fluierat finalul prelungirilor și startul seriilor loviturilor de departajare. 

„Dacă meciul s-ar fi oprit, Craiova pierdea la masa verde. Am avut impresia că oficialii UEFA delegați nu știau regulamentu. Au bâlbâit foarte mult luarea unei decizii”Ion Crăciunescu, pentru GSP.ro

Vezi și: 

Gică Hagi face o promisiune după eliminarea din Europa League: „Stați liniștiți, o să fac asta!”

Citește și:

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Superliga
Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!
Nationala
Slovacia - România 1-1, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » GOOOOL Răzvan Marin! Penalty executat perfect! Pauză, la acest scor suntem în „optimi”!

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  02 August 2019, 10:37

Arbitrul parca a fost din portelan.Cand a primit o m inge in cap,o pasa, nu un sut tare spre poarta parca era beat.a stat vreo doua minute ca sa isi revina. La faza cu petarda langa el erau patru jucatori-doi de la Honved si doi de la Universitatea. si singurul care este "afectat" este acest arbitru de portelan.Imi aduc aminte de "Bricheta" al nostru care acum e sef la arbitrajul romanesc.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  02 August 2019, 08:06

De unde o fi gasit UEFA mimoza asta de arbitru?! Credeai ca-si da duhul dupa ce l-a atins o minge peste fata, iar la explodarea petardei a lesinat efectiv de frica ,ca fizic n-a fost asa afectat. Ca l-a identificat pe cel care a aruncat petarda e fff bine. Sa i se impute amenda de la UEFA si valoarea a 25.000 bilete pentru cate meciuri suspenda terenul(daca vor face). Asta pe langa sanctiunile penale legale.

migo78
migo78  •  02 August 2019, 00:45

Fata de ***, suntem niste sfinti, fara indoiala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close