INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 LA GEN.)

„Rămâi la PSG după ce ai eliminat-o pe Barcelona?” » Kylian Mbappe a răspuns fără ezitare

Kylian Mbappe, foto: Getty Images +17   FOTO
Kylian Mbappe, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 08:18 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 08:29

Kylian Mbappe (25 de ani), aflat în ultimele luni de contract cu PSG, a fost MVP-ul partidei câștigate de parizieni pe terenul Barcelonei, scor 4-1, în returul sferturilor UEFA Champions League. Starul francez a punctat de două ori, în minutele 61 și 89, iar echipa sa a obținut biletele pentru semifinale, acolo unde o va întâlni pe Borussia Dortmund.

La final, pe fondul euforiei, presa franceză a speculat faptul că Mbappe s-ar putea răzgândi după acest succes și ar putea continua și din vară la Paris. Întrebat despre acest aspect, Kylian nu a lăsat loc de interpretări.

Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”
BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 LA GEN.)
Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”

Decizia lui Kylian Mbappe, neschimbată » Starul francez pleacă din vară de la PSG

Se discută despre un iminent transfer al lui Mbappe la Real Madrid, iar „dubla” cu Barcelona nu poate decât să-i încânte pe fanii madrileni. Kylian Mbappe a anunțat la finalul partidei faptul că decizia sa nu s-a schimbat, astfel el va pleca de la PSG la finalul acestui sezon, atunci când îi expiră înțelegerea.

Nu, nu. această victorie uriașă nu-mi va schimba decizia cu privire la viitor. Sunt mândru că port tricoul lui PSG, visez să câștig Champions League cu această echipă. Ar fi ceva special pentru mine, am crescut aici. Mai avem un pas de făcut înainte de a ajunge pe Wembley (n.r. stadionul pe care are loc finala), așa că trebuie să rămânem calmi”, a precizat Mbappe, potrivit ESPN.

Plecarea iminentă a starului francez la finalul sezonului a creat câteva tensiuni la PSG în ultima perioadă. Acesta a fost lăsat în unele partide pe banca de rezerve de antrenorul Luis Enrique, au existat zvonuri potrivit cărora s-ar fi iscat și anumite conflicte în vestiar, dar toate aceste lucruri au trecut în plan secund după calificarea echipei în semifinalele Champions League și prestației impecabile din partea lui Mbappe.

Am învins o echipă grozavă în această seară, dar chiar dacă pierdeam, eram mândru că sunt parizian. Dar mândria este acum și mai mare în astfel de seri.

Suntem foarte fericiți, dedicăm victoria fanilor care au venit aici să ne susțină, este o noapte cu care ne vom mândri mereu.

- Kylian Mbappe, după Barcelona - PSG 1-4

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Diego Simeone, mai calm ca niciodată după eliminarea lui Atletico Madrid din Champions League: „Adversarul a fost superior”
BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID 4-2 (5-4 LA GEN.)
Diego Simeone, mai calm ca niciodată după eliminarea lui Atletico Madrid din Champions League: „Adversarul a fost superior”
Seară de poveste la Dortmund! Borussia merge în semifinale, după un meci nebun cu Atletico Madrid, cu 3 răsturnări și 6 goluri
Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2 (5-4 la gen.)
Seară de poveste la Dortmund! Borussia merge în semifinale, după un meci nebun cu Atletico Madrid, cu 3 răsturnări și 6 goluri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  17 Aprilie 2024, 15:10
Postat de therealreddog33 pe 17 Aprilie 2024, 10:43

Nu cred că doar contractul e important. E mai ales faima unui club, Real nu se poate compara cu niciun club din lume, ca și palmares. Plus că are deja jucători francezi acolo, se poate integra mult mai ușor.

Asa e cand mai ai doar un adversar in campionat iar titlul se acorda in decembrie-ianuarie! E mult prea greu pentru el sa mearga intr-un campionat cu adevarat puternic,asa ca prefera sa mearga la sigur! Probabil urmeaza Scotia!

Functionarul9
Functionarul9  •  17 Aprilie 2024, 14:02

Are dreptate si Ilkay Gundogan ...

braveheartro
braveheartro  •  17 Aprilie 2024, 11:03

Dacă juca în România era scos din lot dacă nu semna prelungirea. Până la vară freca menta pe bancă. PSG însă (niște fraieri) îl folosesc la maximum până atunci, nu sunt șmecheri ca ai noștri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează