SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

VIDEO Cine a fost filmat în loja Simonei Halep la meciul cu Paula Badosa

Horia Tecău, în stânga +21   FOTO
Horia Tecău, în stânga

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 23:49 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 10:42

Fostul jucător de tenis Horia Tecău (39 de ani) a fost zărit în loja Simonei Halep (32) în timpul meciului cu Paula Badosa, cel care a marcat revenirea româncei în circuit după un an și jumătate de suspendare.

După 19 luni departe de teren, luni dificile, în care a dus o luptă aprigă pentru exonerarea de acuzațiile de dopaj, Simona Halep a revenit în circuit.

Halep a înfruntat-o în primul tur al turneului de la Miami, la care a intrat pe tabloul principal grație unui wild card, pe Paula Badosa.

Ce star din ATP a venit la Halep - Badosa! A încurajat-o frenetic pe adversara Simonei
TENIS
Ce star din ATP a venit la Halep - Badosa! A încurajat-o frenetic pe adversara Simonei

Horia Tecău, în loja Simonei Halep la meciul cu Paula Badosa

Simona a abordat meciul fără antrenor, deși a fost zărită în proximitatea lui Darren Cahill în aceste zile. Ea nu a decis încă alături de ce echipă va merge mai departe, după ce a rupt legăturile cu Patrick Mouratoglou și academia lui.

Totuși, Simona Halep a avut 3 oameni în lojă la meciul cu Badosa. Doi dintre ei, fizioterapeutul Sabin Topală și partenerul de antrenament Joao Monteiro, i-au tot fost alături în ultima vreme.

Al treilea nume este Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei României de Billie Jean King Cup și parte a staff-ului Anei Bogdan în această perioadă. Cu puțin timp înainte ca Halep să joace cu Badosa, Bogdan a fost eliminată în primul tur de Katerina Siniakova.

La turneul de la Miami participă 4 jucătoare din România: pe lângă Simona, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea.

„Simona și Horia vor stabili calendarul competițional”

Zilele trecute, George Cosac, președintele Federaţiei Române de Tenis, spunea că „Simona și Horia se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional”.

„El e antrenorul coordonator al lotului olimpic și al echipei de Billie Jean King Cup. Ei împreună stabilesc ce și cum. Nouă ne revine sarcina să facem demersul pentru derogări.

Horia impune respect, e și el câștigător de Grand Slam, plus prestanța lui, atitudinea lui, caracterul lui”, mai spusese președintele FRT.

Mai multe știri despre Simona Halep:

Ca-n vremurile bune! Punctul cu care Simona Halep a închis setul 1 al meciului cu Paula Badosa
WTA MIAMI
Ca-n vremurile bune! Punctul cu care Simona Halep a închis setul 1 al meciului cu Paula Badosa
Cum a apărut Simona Halep la revenirea pe teren » Ținută spectaculoasă la Miami
MIAMI
Cum a apărut Simona Halep la revenirea pe teren » Ținută spectaculoasă la Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sughibughi
sughibughi  •  20 Martie 2024, 06:47

cu Horia in echipa turneele de tip challenger sunt singura lor sansa sa castige ceva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close