FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 1-3

FCSB - VOLUNTARI 1-3 // Ilie Dumitrescu s-a săturat: „Gigi, mai ai un pic și stai pe bancă!” » Becali a dezvăluit de ce nu coboară în iarbă: „Îmi interzice cineva? E ilegal?”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 00:05

Gigi Becali i-a răspuns lui Ilie Dumitrescu, după ce acesta din urmă i-a transmis ironic patronului FCSB că îi mai rămâne doar să coboare pe banca tehnică. 

Vezi AICI provocarea lansată de Ilie Dumitrescu

Spiritele s-au încins în cadrul unei emisiuni la TV Digi Sport, iar Gigi Becali a dezvăluit de ce nu vrea să ia locul antrenorului pe bancă. 

Ilie Dumitrescu: Te dai războinic și ai 9 puncte în minus, războinicule! 
Gigi Becali: Eu sunt războinic pentru că am demonstrat-o, nu trebuie să vă zic.  
I.D.: Știi ce mai urmează să faci?   
G.B.: Nu-mi spune tu ce urmează.  
I.D.: Acum trebuie să-ți pui frumos un costum elegant și să treci pe bancă. 
G.B.: Văd că și tu faci judecăți de valoare. Tu trebuie să-ți vezi de restaurantul tău. E treaba mea, Ilie. Stai tu cu cravata la televizor. Ce ușor e să vorbești, dar cum crezi că e să dai milioane de euro? Mă distrez. Mie nu-mi place să văd meciul de jos, de-aia nu cobor pe bancă. Îmi place să văd fotbalul de sus. Oricum, și dacă era să cobor, ce, îmi interzicea cineva? E ilegal? 
I.D.: Bucură-te în continuare de fenomenul ăsta. Ești cam singurul care a câștigat din fotbal 
G.B.: Eu le-am spus că vom pierde trei puncte azi, asta e. Eu vreau să ne calificăm în Europa League, sunt 20 de milioane de euro acolo. 

VEZI ȘI:

FCSB - VOLUNTARI / VIDEO Imagini de la pauză, care nu s-au văzut la TV: „Nesimțiților! Să vă fie rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (19)
226628904800238
Reflector Sv  •  12 August 2019, 22:39

Au dreptate , acest GH. Becali ar trebui interzis in fotbal pentru ca isi bate joc de fotbal , de fotbalisti si de iubitorii fotbalului , nu a facut si nu face performanta , a luat locul altor echipe de fobal care au spectatori ce-si doresc spectacol sporti!!! Gh. Becali se comporta ca un satapan de sclavi din epoca anterioara anilor 1930 , fara educatie si bun simt , de asta ar trebui sa nu mai fie publicat, este nociv in ceea ce spune si face !!!!!

rjka
rjka  •  12 August 2019, 15:11

Bai nene acum poate jiji sa faca ce vrea cu echipa atata timp cat aceasta echipa nu este steaua ,fc fcsb nu e steaua ,iar in momentul asta este o echipa noua pe care a infintat-o in 2003,ca a purtat abuziv numele steaua pana acum ceva timp asta a fost ,justitia sa pronuntat clar fc fcsb nu e steaua .!

paiazze
paiazze  •  12 August 2019, 13:03
Postat de bodrin pe 12 August 2019, 11:41

De pe ce poziție intervine I.Dumitrescu în treburile FCSB sau ale altui club? De pe poziția unui băgăcios care nu-și vede de ale lui. Faptul că a fost fotbalist, adică a practicat meseria de a bate mingea cu picioarele, nu-l califică pentru pozițiile de manager, antrenor, analist, comentator, samd. G.Becali poate să-și facă praf toți banii, dacă asta vrea. Fără sfaturile lui I.D.

Ti-a raspuns@Cris Juganaru perfect, dar iti mai zic si eu, ca sa pricepi: a-ti exprima o parere e inca legal in tara asta. Sunt absolut convins ca, spre deosebire de Ilie in cazul asta, si tu vorbesti si ai pareri despre lucruri vazute doar la televizor. Pai ia sa nu-ti mai dai cu parerea decat despre propriile experiente...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează