FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul

România - Slovacia, foto: Imago +35   FOTO
România - Slovacia, foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 27 iunie 2024 00:02 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 00:39

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, și a câștigat grupa E la EURO 2024. „Tricolorii” vor juca în optimile de finală împotriva Olandei, marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

România - Olanda, în optimile de finală de la Euro 2024

România a așteptat rezultatele rundei decisive din grupa F pentru a-și cunoaște adversara din optimile de finală. Marea surpriză a turneului, eșecul suferit de Portugalia în fața Georgiei, scor 0-2, a dat planurile „tricolorilor” peste cap.

În locul unui duel cu Slovenia, naționala lui Edi Iordănescu va da peste Olanda, ocupanta locului 3 în grupa C.

Slovenii le-ar fi ieșit în cale dacă s-ar fi respectat calculele hârtiei. Turcia și-a făcut treaba, nu a pierdut cu Cehia. Mai era nevoie ca lusitanii lui Ronaldo să scoată cel puțin un punct contra gruzinilor. N-a fost să fie!

Victoria Georgiei a trimis-o acasă pe Ungaria.

Cum arată optimile de finală de la Euro 2024:

  • Elveția - Italia » 29 iunie, ora 19:00
  • Germania - Danemarca » 29 iunie, ora 22:00
  • Anglia - Slovacia » 30 iunie, ora 19:00
  • Spania - Georgia » 30 iunie, ora 22:00
  • Franța - Belgia, 1 iulie, ora 19:00
  • Portugalia - Slovenia, 1 iulie, ora 22:00
  • România - Olanda, 2 iulie, ora 19:00
  • Austria - Turcia, 2 iulie, ora 22:00

Optimea de finală dintre România și Olanda va fi liveTEXT pe GSP.ro, cu imagini și informații de la reporterii GSP din Germania, și televizată pe Pro TV.

GALERIE FOTO. Imagini senzaționale surprinse de Cristi Preda, fotoreporterul GSP, la România - Slovacia

Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
+45 FOTO

România a câștigat grupa E

România a câștigat grupa E la EURO 2024. Pe locul 2 a terminat Belgia, pe 3 Slovacia, pe 4 Ucraina.

Toate echipele au terminat cu 4 puncte, iar România s-a clasat pe locul 1 datorită pentru că a avut cele mai multe goluri marcate, după ce golaverajul cu Belgia fusese egal, +1.

Culoar senzațional spre semifinalele Euro 2024

Pentru România s-ar putea întrezări un culoar favorabil la Euro 2024. În „sferturi” s-ar împerechea cu învingătoarea dintre Austria și locul 2 din grupa F.

VIDEO. Slovacia - România. S-au rupt norii în Frankfurt » Ploaie torențială în repriza secundă a meciului decisiv pentru tricolori

Citește și:

Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
Superliga
Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
Superliga
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii
Nationala
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (221)
Catalynn_21
Catalynn_21  •  28 Iunie 2024, 21:59
Postat de randoom_briliantul pe 28 Iunie 2024, 18:58

Intra pe articolul FCSB - Almere City, ultimul amical din Olanda, se joacă ACUM » Campionii României, din nou în avantaj ............... eu cand ti-am zis ca freddy este tot *** ala de randumb nu ma credeai ...s-a incurcat in clone *** :)))))))))))))))))))) ...cum crezi ca ne-a gasit el pe un articol vechi :))))) la fel ca randumb ...auzi cica sa fim o familie noi 3 :)))) vezi articol mai jos .....***

Freddy s-a încurcat în ăla cu popescu.dzn acum aproape un an când mi-a dat un reply, apoi cum nu apar imediat o fi crezut ca nu s-a postat și l-a scris iar aproape identic de pe contul celălat. Au apărut apoi ambele și erau după time stamp la vreo 15 minute distanță, chiar unul sub altul, nu aveai cum să nu observi asemănarea izbitoare. De atunci îi ignor complet contul clona cu care a început să aibă și conversații gen “ia uite ce fraier e asta, crede ca suntem aceeași persoană”, apoi își dă like și respect de pe cont pe cont. De altfel e frățiorul intru jinars de Giurtelec aici (Balotelli cu contul făcut la mișto în memoria lu’ Silvio cu care Adriann cred ca il confundă și azi :-))) ) el are “dosar” la fiecare, dacă i-ai intrat pe radar nu te mai scapă nici moderatorii, așa ca îți poate confirma :-)))

muzzi1
muzzi1  •  28 Iunie 2024, 21:03
Postat de Catalynn_21 pe 28 Iunie 2024, 07:04

Ăștia pur și simplu nu înțeleg ca nu amesteci familia în discuțiile online, aici suntem doar noi, pe propria răspundere și atât! Însă când pur și simplu nu ai alte realizări, în lipsă de altceva o dai cu “sunt familist” având norocul ca nu îi putem întreba pe copii dacă sunt fericiți cu așa părinți sau își doresc ca mai bine să nu se fi născut. Tu realizezi ca Randumb cu cele 10 clase absolvite de care e tare mândru poate fi tată într-o zi!? Iar ca el sunt o larga majoritate a fcsbistilor, iar mulți sunt părinți deja …

ai pretentii de la gigisti? yuri maricel mi-a insultat parintii, ia numit nevertebrate, soareci de camp! el nici macar nu ma cunoste pe mine, darmite parintii mei! el si-a facut ca un gigist un scenariu in capsorul ala sec si urmeaza pasii naturali! pentru el toti sunt ori tarani, ori prosti, ori emigranti morti de foame care spala veceuri prin strainatate! nu se gadeste o secunda ca prostul si confuzul este el,care striga numele unei echipe care e tocmai dusmanul echipei sale,ca interlocutorii lui pot avea doua facultati facute pe bune pe vremurile alealalte sau afaceri proprii prin strainatate! daca asta e maricel , care e un pic mai rasarit, la randumb ce pretentii sa ai? ma mir ca nu se asfixiaza cand mananca!

freddy
freddy  •  28 Iunie 2024, 19:40
Postat de randoom_briliantul pe 28 Iunie 2024, 19:05

***

Firicele?? Vad ca te ai ofticat rău și nici la caterinca nu mai ții. Te las un timp în pace. Baftă.

Vezi toate comentariile (221)
Comentează