FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”

Bogdan Vătăjelu în 2017, când a semnat cu Sparta Praga
Bogdan Vătăjelu în 2017, când a semnat cu Sparta Praga

Articol de , , - Publicat marti, 20 iunie 2023 11:21 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 11:53

Așa cum GSP.ro a dezvăluit, FCSB s-a interesat de serviciile fundașului stânga Bogdan Vătăjelu (30 de ani), dar Gigi Becali a precizat că mutarea a picat.

Azi, patronul FCSB a recunoscut că purtat o discuție cu jucătorul care și-a încheiat contractul cu CS Universitatea Craiova, dar spune că Vătăjelu va pleca în zona arabă.

VIDEO FCSB l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu

„Vătăjelu am înțeles că semnat în Arabia. A fost o discuție, dar a plecat. A semnat”, a spus azi Gigi Becali.

Astfel, FCSB rămâne ca soluție pentru partea stângă cu Risto Radunovic (31 de ani), Sorin Șerban (23 de ani) și Ionuț Panțîru (27 de ani), care revine după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de doi ani.

4 echipe din Liga 1 îl voiau pe Vătăjelu

Din informațiile GSP.ro. fundașul stânga a solicitat o primă consistentă la semnătură, dar și un salariu care să nu fie mai mic de 300.000 de euro pe an. 

Pe lângă FCSB, de serviciile sale s-au mai interesat alte cluburi din SuperLigă, Rapid, U Cluj și Sepsi. 

Vătăjelu a împlinit recent 30 de ani, în luna aprilie și, până la momentul în care s-a accidentat grav, a fost un om de bază la Universitatea Craiova. În sezonul regular, a bifat 25 din cele 30 de etape, în 24 dintre ele fiind titular. Apoi a avut probleme medicale și a fost indisponibil pe durata întregului play-off. N-a mai jucat deloc de 3 luni, mai precis din 10 martie. 

Îți mulțumim pentru tot, Bogdane!  

Nu este un adio, ci mai degrabă un „La revedere, pe data viitoare!”, căci Bogdan Vătăjelu va fi mereu unul dintre noi. Pentru loialitatea și devotamentul tău în tricoul Universității, îți suntem cu toții recunoscători.  

Căpitan, idol al tribunelor, a contribuit la promovarea din 2014, a cucerit Cupa României, a cucerit SuperCupa României. Are 236 de meciuri, 18.671 de minute, 13 goluri și 16 assisturi. Toate aceastea pentru Știința! Îți dorim mult succes mai departe, Bogdan! Craiova va fi mereu casa ta!  

- comunicat CSU Craiova, pe 19 iunie

Citește și: 

„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”

Verdictul lui Dumitru Dragomir, după egalul norocos obținut de România la Lucerna: „Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut!”

Citește și:

Fanii români îi ironizează pe vecinii din Ungaria » Mesajul care a devenit viral
Nationala
Fanii români îi ironizează pe vecinii din Ungaria » Mesajul care a devenit viral
Maria Sharapova, vizită la Wimbledon după 20 de ani de la triumful său neașteptat pe iarba londoneză
Tenis
Maria Sharapova, vizită la Wimbledon după 20 de ani de la triumful său neașteptat pe iarba londoneză
Anglia – Slovacia » Duelul pentru un loc în „sferturile” Euro 2024 » Echipele de start + cele mai tari cote
Euro 2024
Anglia – Slovacia » Duelul pentru un loc în „sferturile” Euro 2024 » Echipele de start + cele mai tari cote

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (6)
adyibest18
adyibest18  •  20 Iunie 2023, 17:09

Sorin serban la fcsb? Uauuu... Mai citit gsp... E la iasi de vreo 2-3 saptamani????????

adyibest18
adyibest18  •  20 Iunie 2023, 16:31

Sorin Serban mai e la fcsb? Ati anuntat ca a semnat cu Poli Iasi, remember? ???? Daca nu... Va reamintesc eu: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/poli-iasi-transfer-alexandru-militaru-transfer-leo-grozavu-701496.html

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  20 Iunie 2023, 14:33

Un baiat implicat si foarte dedicat echipei, chiar daca facea si greseli, omul a jucat cu sufletul pentru noi si o sa ramana mereu iubit la Craiova, ma bucur ca a prins si el un contract bun in afara, are o varsta si trebuie sa se gandeasca la viitorul lui si al familiei. Multa bafta, Vata!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează