FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Marius Ștefănescu, din Superligă la o echipă de top din MLS! Cine e gata să plătească pentru vedeta de la Sepsi

Marius Ștefănescu  e dorit în MLS, de FC Austin// foto: Imago
Marius Ștefănescu e dorit în MLS, de FC Austin// foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 21:55 / Actualizat vineri, 24 mai 2024 15:16

Marius Ștefănescu, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Superligă, are șanse mari să plece de la Sepsi în această vară. Patronul Laszlo Dioszegi a anunțat că există interes din America pentru atacantul de 25 de ani, iar Gazeta Sporturilor a aflat numele exact al echipei care plănuiește să achiziționeze vedeta covăsnenilor. Sursele site-ului dezvăluie că FC Austin, locul 3 din Conferința de Vest a MLS, a pornit pe urmele românului.

Plecarea lui Marius Ștefănescu de la Sepsi tinde să țină capul de afiș în campionatul intern în perioada următoare. Fotbalistul cu cifre excelente în acest sezon are șanse mici să mai continue la Sfântu Gheorghe și din următoarea stagiune și nici o mutare la alt club din România nu pare în acest moment plauzibilă, în ciuda interesului manifestat de Rapid și FCSB.

Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”
FCSB
Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”

Marius Ștefănescu, dorit de FC Austin, locul 3 în MLS!

GSP.ro dezvăluie în exclusivitate că Marius Ștefănescu e dorit insistent de FC Austin, una dintre echipele puternice din Conferința de Vest a MLS, în prezent pe locul al treilea. Josh Wolff, antrenorul formației din Texas, un fost internațional de calibru al naționalei Statelor Unite, e cel care a pus ochii pe feblețea lui Dioszegi.

„Antrenorul lor, Josh Wolff, și-l dorește foarte mult pe Marius”, au transmis surse autorizate ale Gazetei, care au mai spus că și fotbalistul e ademenit de o mutare în SUA, mai ales că afacerea ar fi una foarte profitabilă din punct de vedere financiar.

  • În MLS evoluează doi jucători români. Este vorba despre Alexandru Mățan (24 de ani), în prezent la Columbus Crew, și Enes Sali (18 ani), care evoluează pentru FC Dallas.

1.600.000 de euroe cota lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt

Marius Ștefănescu, pe urmele idolului Messi: „Visam să ajung la Barcelona”

Dacă mutarea s-ar materializa, Marius Ștefănescu va ajunge în campionatul în care evoluează și Leo Messi, idolul copilăriei sale, chiar dacă formația “Puricelui”, Inter Miami, evoluează în cealaltă Conferință.

În interviul acordat Gazetei în iarnă, fotbalistul vorbea despre marele vis pe care-l avea când era un puști:

„Când eram mic, visam să ajung la Barcelona, să fiu ca Messi. Acum am crescut și am realizat ce înseamnă Barcelona și sunt mai realist. Sper să fac pasul către o echipă din Spania, chiar dacă nu de nivelul Barcelonei, mi se pare că e un campionat care mi se potrivește.

Ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla. Atacantul a plecat în concediu acum, am discutat cu el înainte să plece. Momentan e în vacanță, noi nu mai avem antrenamente în acest moment, reunirea lotului are loc pe 10 iunie.

Toată echipa a plecat în vacanță, toți au liber până pe 10. Vom vedea ce se va întâmpla cu Ștefănescu.

- Laslo Dioszegi, pe 22 mai

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  24 Mai 2024, 16:34

O altă invitație la pensionare . Echipele de top din state rivalizează cu cele de la noi . Dacă prindea un contract în vest atunci putea a se mândrii .

gazistu
gazistu  •  24 Mai 2024, 12:35

"... stim echipa de top care-l doreste ..." ... Deci FC Austin e o echipa de top :O

cashbuz
cashbuz  •  24 Mai 2024, 09:19
Postat de fibra pe 24 Mai 2024, 06:30

Mai bine sa visezi decat sa fabulezi.

Așa și Messi cât are?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează