FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-3

Miriuță n-a mai rezistat și l-a "mitraliat" pe Contra: 4 reproșuri pentru fostul antrenor după ultima înfrângere!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 10:33

Vasile Miriuță a ajuns la două înfrângeri în două meciuri pe banca lui Dinamo, 0-1 cu FCSB și 2-3 cu Chiajna.

La conferința de presă de la finalul meciului cu formația antrenată de Ion Moldovan, Vasile Miriuță a fost extrem de nervos și l-a atacat pe Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, reproșându-i mai multe decizii luate la echipa alb-roșie.

1. Prea mulți străini

Miriuță a criticat faptul că a moștenit de la Contra un lot cu foarte mulți străini. 

"Nu știu ce jucători vor fi convocați la naționala României. Prea mulți nu sunt. Îi numeri pe degete, Filip, Hanca, Nedelcearu și Anton. Aș fi vrut mai mulți români, cum a avut Steaua în meciul cu noi. Erau 9 români pe teren. Jucătorii de acum nu știu ce înseamnă Dinamo. Eu știu, eu țin cu această echipă de 40 de ani", a declarat Miriuță la conferința de presă.

 2. Renunțarea la Bumba și Nistor

Actual tehnician dinamovist spune că fostul antrenor a greșit când a renunțat la Bumba și Busuladzici. Bumba a ajuns la Chiajna, la cerere lui Miriuță, iar în meciul cu Dinamo a marcat un supergol.

"Nu e normal să-i pierzi pe acești doi jucători. Nu ai voie să renunți niciodată la Bumba și Busuladzici!".

3. Aducerea lui Bokila

Jeremy Bokila a fost adus la Dinamo la cererea lui Cosmin Contra, după câteva etape petrecute la CFR Cluj. Miriuță a lăsat să se înțeleagă că atacantul care are un salariu de 15.000 de euro pe lună nu intră în planurile lui și nu va mai primi șanse de a juca.

"Bokila? Nu știu dacă va mai juca. Vom vedea ce va fi".

4. SChimbul Nistor - Nascimento

Miriuță a declarat că a fost greșeală cedarea lui Dan Nistor la CFR Cluj, în schimbul lui Filipe Nascimento. Mijlocașul portughez este rezervă la Dinamo, după ce Miriuță l-a ținut pe bancă și la formația din Cluj, în sezonul trecut.

"Eu niciodată n-aș fi făcut schimbul Nistor - Nascimento".

Citește și: Cornel Dinu likes this: stranierii lui Dinamo, în frunte cu Katsikas, au luat note rușinoase cu Chiajna!

Citește și:

„Meciul rușinii! Să nu fiți surprinși” » Alerta dată în Belgia înainte de România - Slovacia
Nationala
„Meciul rușinii! Să nu fiți surprinși” » Alerta dată în Belgia înainte de România - Slovacia
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (72)
onduku
onduku  •  03 Octombrie 2017, 19:27
Postat de dinter pe 29 Septembrie 2017, 16:11

Nu-i ok! Daca e asa de greu .... de ce a preluat-o pe Dinamo si acum se plânge. Ramânea la Chiajna o batea pe Dinamo si era fericit cu Bumba langa el. Initial am crezut ca Miriuta este un antrenor de valoare, dar vad ca e mitic mitic mitic. Toti cei din jur sunt de vina numai el nu. E important cine e de vina? Nu!!!! E important sa gasesti solutii! Nu sa te plangi ca babele. Cred ca Niculescu nu ar fi abordat așa lucrurile, este mai fair.

E din Baia Mare, nu din Bucuresti. Nici n-a stat prea mult la Bucuresti in cariera lui, decat un sezon. Claudiu Niculescu e oltean, dar poti sa zici ca-i bucurestean. Bucurestenii nu se plang atat cat transilvanenii.

onduku
onduku  •  03 Octombrie 2017, 19:12
Postat de cool_down pe 30 Septembrie 2017, 14:35

Da antrenorul chiajnei de ce nu s-a plans de punctele cu care a preluat echipa si le-a spart dintii cainilor?

E si slab lotul lui Dinamo, extrem de slab. Cred ca eu unul personal nu as tine nici 11 jucatori. Hanca si Filip poate isi revin, dar jucatori sunt doar Penedo, Nedelcearu, Anton, Mahlangu, Salomao si Nemec. Deci am 8, plus Nascimento care din punctul meu de vedere nu cred ca e rau, dar trebuie antrenat bine ca Hanca si Filip. 9 jucatori si i-as mai tine si pe Branescu, Costache si Marici.

onduku
onduku  •  03 Octombrie 2017, 19:08

Momentan antreneaza mai rau decat Contra. Si lotul e de playoff, pacat ca suporterii dinamovisti nu inteleg ca si Contra si Miriuta sunt antrenori romani de rangul 3. De rangul 2 sunt Rednic si Sumudica, de randul 1 sunt Lucescu, Olaroiu, Petrescu, Reghecampf si Boloini.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează