FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Prima mutare pregătită de Oțelul în mercato: „Am avut o discuție cu Mister Dorinel, o să iau în calcul”

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 15:34 / Actualizat joi, 23 mai 2024 15:55

Eduard Pap, 29 de ani, portarul titular al Oțelului din ultima parte a sezonului, a ajuns la final de contract cu dunărenii, dar poate continua la Galați. A explicat detaliile.

Oțelul Galați a încheiat pe locul 8 primul sezon de la revenirea în Liga 1 și a jucat finala Cupei României, miercurea trecută la Sibiu, pierdută dramatic la penalty-uri în meciul cu Corvinul Hunedoara.

În ultimul meci oficial al sezonului, dunărenii au pierdut pe propriul teren, 0-2 cu U Cluj, posibilitatea de a juca în barajul pentru Conference League. Cu toate acestea, suporterii s-au strâns în fața vestiarelor și i-au aplaudat pe Dorinel Munteanu și jucătorii săi.

Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
CFR CLUJ
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

La finalul partidei, antrenorul, care este un manager al Oțelului, având puteri depline în conceperea lotului, a anunțat o rebranduire a echipei, în perspectiva viitorului sezon.

Unii jucători au stipulat în contract că angajamentul se prelungește automat dacă echipa scapă de retrogradare, ceea ce s-a și întâmplat. Alți jucători sunt la final de contract. În ultima categorie se află și Eduard Pap, 29 de ani, goal-keeper ce a sosit la Oțelul la începutul lui 2024.

Aflat și pe lista lui Dinamo și a lui FC Botoșani, ardeleanul a acceptat să semneze cu gălățenii până la 30 iunie. Angajamentul îi expiră, dar au existat primele contacte ca portarul să continue. Fotbalistul ce a blocat două penalty-uri în finala Cupei României, dar n-a putut să-și salveze de tot echipa, este pe lista lui Dorinel Munteanu, însă nu s-a semnat niciun act până acum. Așa că orice este posibil, pentru viitorul apropiat.

Eduard Pap ar fi pe lista lui Dorinel Munteanu și pentru ediția 2024/2025

"A fost un sezon foarte bun la Galați. După o jumătate de an doar destul de bună la Gyor. N-a fost ceea ce-mi doream eu să fie la maghiari, mă bucur că am luat decizia de a semna cu Oțelul.

Acum, urmează vacanța, să mă deconectez total de fotbal, o să iau în calcul cea mai bună variantă pentru mine și familia mea. Am avut o discuție cu Mister Dorinel, mi-a transmis că mă dorește, a rămas să discutăm în continuare", a declarat Eduard Pap pentru GSP.ro.

17meciuri a adunat Eduard Pap pentru Oțelul, dintre care în șase nu a primit gol

Eduard Pap e de părere că Oțelul poate și mai mult: „La anul, să se depășească acest sezon"

Fotbalistul mai are și alte variante din țară și din străinătate.

"Oțelul își poate propune drept obiectiv să depășească performanțele din acest sezon. Rămâne marea supărare că n-am luat Cupa, ar fi trebuit să o câștigăm. Lumea de la Galați trebuie să fie mândră de ceea ce s-a făcut la Oțelul în acest an.

Oricum, după meciul cu U Cluj, fanii au făcut o atmosferă extraordinară. Oamenii la Galați trăiesc pentru fotbal. Este ceva deosebit pentru România. Mă oftic și la acest ultim duel, cu U Cluj, am avut momente-cheie în care puteam tranșa meciul. Dar am ratat din nou un penalty, de această dată la 0-0, apoi am pierdut", a mai comentat fotbalistul.

Vreau să-i mulțumesc în mod special domnului Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar și oamenilor din Galați, și celor din club. Oțelul rămâne o opțiune foarte bună pentru mine
Eduard Pap, portar Oțelul

OȚELUL GALAȚI - U CLUJ 0-2 » Dorinel Munteanu: "Țin să-mi felicit jucătorii. Rezultatele din acest sezon sunt foarte bune. O să înceapă reconstrucția. Urmează iar un cantonament montan, vacanța va fi scurtă"

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează