FOTBAL  »  LIGA 2  »  HERMANNSTADT

Ce se întâmplă cu Hermannstadt după retrogradarea în Liga 2 » Șefii clubului au făcut azi anunțul definitiv

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 15:57 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 16:01

Retrogradată din Liga 1 după ce a pierdut barajul cu CS Mioveni, Hermannstadt nu se va desființa. Cel puțin asta susțin șefii clubului. 

Clubul sibian a publicat pe contul de facebook un anunț privind viitorul echipei și obiectivul pentru sezonul 2021-2022 din Liga 1.

Conducerea lui Hermannstadt susține că echipa nu va avea de suferit din cauza retrogradării și că nu se va desființa din această cauză. În plus, șefii au început deja căutările pentru noul staff și negocierile pentru viitoare transferuri.

Sibiul are fotbal și va avea! 

Conducerea A.F.C.Hermannstadt transmite tuturor suporterilor și celor care iubesc și respectă fotbalul sibian că echipa își va continua activitatea și în Liga a II-a! Retrogradarea în urma unui baraj cu un rezultat dureros reprezintă o lecție din care avem multe de învățat, dar care, în egală măsură, ne face mai puternici. Toate zvonurile care au apărut în presă și în social-media cu privire la viitorul echipei noastre nu au avut nici o acoperire. Nu s-a pus nici o clipă problema desființării FCH.

De aceea, în sezonul 2021-2022 de Liga a doua, am stabilit ca obiectiv principal revenirea în Liga 1. În acest scop, vom anunța în următoarele două săptămâni noua componență a staff-ului tehnic. De asemenea, am început negocierile cu mai mulți fotbaliști prin care să reconstruim o echipă competitivă.

In tot acest timp, vom fi deschiși tuturor oportunităților de sprijin din partea autorităților locale, dar și celor care pot veni din mediul privat. 

Totodată, vom continua planul început sezonul trecut cu echipa a doua a clubului. Anul acesta vom înființa Academia A.F.C.Hermannstadt, ca dovadă a faptului ca proiectul nostru, unul care a menținut o echipă de fotbal din Sibiu 3 sezoane consecutiv în prima ligă, are continuitate și este unul de lungă durată.

Sibiul are fotbal și va avea! 
– comunicat FC Hermannstadt

VIDEO Planurile lui Răzvan Burleanu pentru sezonul viitor + Destinații noi pentru Supercupa României

Citește mai multe știri din Liga 

Conducerea de la Poli Iaşi pleacă în bloc! Decizia a dus la umplerea conturilo

Au început lucrările la promenada stadionului Ghencea » Cum arată acum zona din jurul arenei

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (22)
mandpv964
mandpv964  •  09 Iunie 2021, 12:53

Eu cred ca au numit echipa de fotbal Hermannstadt din imensa si gretoasa slugarnicie iobagistica. Unora le - a ramas in sange..

robby73
robby73  •  08 Iunie 2021, 22:55
Postat de fotbal7 pe 08 Iunie 2021, 18:50

Ai dreptate când spui că nu poate supravieţui mult.Să şi-l schimbe.La Sepsi înţeleg,oraşul Sfântu Gheorghe are mulţi români de naţionalitate maghoară,dar la Sibiu nu înţeleg pt că nu e de înţeles

E o diferență între " că nu înțelegi tu" și "nu e de înțeles". Cine cunoaște istoria acestui oraș, știe de ce "Hermannstadt". 700 de ani sa numit orașul Hermannstadt și doar 100 de ani Sibiu.

robby73
robby73  •  08 Iunie 2021, 22:38
Postat de 1745flo pe 08 Iunie 2021, 18:14

Dar denumirea de Inter de unde vine? De la strămoșii daci?

INdependența (intreprindere din Sibiu care susținea echipa) + TERezian (cartier din Sibiu unde juca echipa) = INTER. Deci nu are nimic comun cu Internationale Milano, sau ceva de genul ăsta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close