FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂSPUNS

Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Alin Stoica / Sursă foto: Imago Images +49   FOTO
Alin Stoica / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 09:46 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 16:17

Cornel DInu (75 ani), fostă glorie dinamovistă și component al lotului României la Campionatul Mondial din 1970, l-a criticat în termeni duri pe Alin Stoica, cel care a oferit declarații incredibile în presa belgiană, înainte de partida din etapa a doua a fazei grupelor, Belgia - România.

Fiul lui Tudorel Stoica a pus calificarea primei reprezentative, dar și victoria cu Ucraina pe seama norocului, jignindu-l și pe Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanța, despre care a spus că „delirează și ar trebui să își ia pastilele”.

Cornel Dinu: „Alin Stoica a jucat foarte puțin și are o răutate aparte”

„Alin Stoica a fost talent, dar a murit speranță. Are o răutate, el jucând foarte puțin. Nu a reușit să ajungă un mare jucător, iar din această cauză are această răutate și rupere de realitate. Au existat momente în care echipa a subperformat și i-am criticat, însă aveam argumentele jocului.

Să faci declarații de asemenea răutate continuu și fără niciun fel de suport real de a îți argumenta poziția reprezintă deja mai mult o maladie decât o realitate”, a declarat „Procurorul” pentru Prima Sport.

Ce spusese Alin Stoica: „Ianis a fost convocat doar pentru că este fiul lui Gică Hagi”

„Gheorghe Hagi a declarat că România va câștiga cu Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. Cred că are nevoie de medicație fiindcă delirează! România a fost ajutată de războaie pentru a se califica, mai ales că Belarus și Israel nu au putut juca pe teren propriu. Cum au câștigat cu Ucraina? Lunin a crezut că este român.

România doar așteaptă greșelile adversarului, nu joacă fotbal. Stanciu are maturitatea necesară pentru a fi căpitan acum, golul său a fost fantastic, trebuie să recunosc, dar joacă în Arabia Saudită. Și eu pot juca acolo dacă mă antrenez puțin!

Răzvan Marin nu a progresat mult de când a plecat de la Standard. Ianis a fost selecționat doar pentru că este fiul lui Gheorghe Hagi”, a spus Alin Stoica conform nieuwsblad, care îi citează pe cei de la „La Dernière Heure”

VIDEO. Bogdan Racovițan este încrezător înainte de România - Olanda

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (42)
Moshu
Moshu  •  30 Iunie 2024, 13:06
Postat de dumitru.serban pe 29 Iunie 2024, 15:05

De ris va faceti voi. A iesit fix asa cum a spus el cu Belgia

Si cine se astepta la altceva mai distieptule ? A spus banalitati,dar cu o tenta de tzopis inadmisibila pt un om cu capu' pe umeri si nu cu venin in vene !

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  30 Iunie 2024, 12:04
Postat de china pe 29 Iunie 2024, 19:02

Ianis e fara discutie de nationala, si cat timp nu avem un creier mai impamantat, adica un playmaker central mai mult decat o extrema gen Ianis sau chiar Morutan (nici ala nu e chiar playmaker0, trebuie reconstruita nationala cu Ianis si Morutan! Acestia sunt inlocuitorii lui Nicusor Stanciu in acest moment. Stanciu poate mai duce un turneu, asta daca ne-am califica la Mondial. Desi chiar si acum e foarte uzat, el si-a facut aparitia pe la vreo 17 ani si desi lumea l-a mai si insultat, uite ca a albit si se vede clar ca rodat la maxim (a tras mult).

Culoarea părului nu are legătură cu rodajul. Iar Stanciu joacă la arabi; de aia stă prost cu condiția fizică.

fantoma_lui_BabaNovac
fantoma_lui_BabaNovac  •  29 Iunie 2024, 21:14
Postat de dumitru.serban pe 29 Iunie 2024, 19:36

Ba frate, le au dar dupa aia. In alti ani. Alin Stoica vorbea de selectiile pentru CM 98 si Euro 2000 pe care le merita si la care Hagi si Popescu au facut lotul. Rusinos pt Jenei si care mai antrenau. Nici Ronaldo sau de Bruyne nu își permit astea.

Vezi ca incurci anii ! Golurile lui Alin Stoica din Champions League sunt in sezonul 2000-2001 adica dupa Euro 2000. Cu ce ar fi justificat selectionarea lui ptr. Euro 2000 daca in acel sezon care a precedat competitia el jucase ptr. Anderlecht in doar 16 partide din campionat (din care fusese titular in 4 iar in restul celor 12 intrase ca rezerva) si doar 20 de minute in Cupa UEFA ? Nici tu nu l-ai fi selectionat asa ca lasa ipocrizia. Am avut multi jucatori peste el la momentul acela. Iar la CM din 98 Alin Stoica nu implinise nici macar 18 ani, i-a implinit in iarna lui 1998 adica cu mult dupa CM din Franta. Intr-adevar, juca la Anderlecht dar juca din postura de rezerva, era un pusti care avea o medie de 30 de minute pe meci avea tot viitorul inainte. Si daca l-ai fi luat in lot sa zicem avea sanse extrem de mici sa prinda vreun minut. Aberatiile scoase de tine cum ca Hagi si Popescu ar fi facut echipa pai atunci cum de au fost inclusi in lot Radu Niculescu sau Gica Craioveanu, ca eu nu mai inteleg ? Nu tot voi sustineti ca Popescu avea boala pe Craioveanu si Petrescu pe Niculescu de care se stia deja ? Pai ori avea ori n-avea, fiti consistenti. Nu nu sunteti consistenti, in schimb sunteti ridicoli, va contraziceti si spicuiti doar ce se potriveste scenariilor inchipuite de voi.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează