SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCURESTI

Gabriela Szabo nu acceptă locul doi » Directorul CSM București a refuzat medalia de argint!

Cristina Neagu își ia medalia de argint după finala de duminică FOTO Marius Ionescu
Cristina Neagu își ia medalia de argint după finala de duminică FOTO Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 16:18 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 17:44

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, e nemulțumită de realizările secției de handbal, una cu buget extrem de generos. 

CSM București a pierdut două trofee în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea, iar acest lucru a tensionat și mai mult atmosfera la clubul patronat de Primăria Capitalei. Directorul general Gabriela Szabo (44 de ani) nu a fost la finala de duminică. Azi dimineața i-a fost pusă pe birou medalia de argint cuvenită pentru locul 2 în Cupa României, dar fosta mare atletă a refuzat distincția. 

Gabriela Szabo a refuzat medalia de argint!

Locul doi este un insucces, nu e un lucru cu care să ne lăudăm", le-a spus ea oamenilor de la secția handbal. Surse autorizate vorbesc și despre faptul că viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel care se ocupă îndeaproape de club, i-a chemat la ordin pe toți conducătorii de la CSM.

Echipa de handbal feminin a CSM București nu a reușit să-și îndeplinească niciun obiectiv în acest sezon. Titlul nu a fost decernat, în Liga Campionilor întrecerea s-a anulat în „sferturi", iar Cupa și Supercupa României au fost pierdute în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea. 

Duminică, în Sala Polivalentă, Neagu și compania vor debuta într-un nou sezon de Ligă, urmând să le întâlnească, pe teren propriu, pe franțuzoaicele de la Metz Handball.

VIDEO Dans pe melodia „Jerusalema” pregătit de vâlcence pentru Cupa României

Citește mai multe știri din handbal:

Calificare cu peripeții! Dobrogea Sud Constanța a învins și în Rusia

Florentin Pera, după trei finale pierdute: „Era timpul să câștig și eu o Cupă a României!”

Citește și:

Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
petre47
petre47  •  07 Septembrie 2020, 21:27

basistule, Gabi a refuzat medalia ce i s-a pus pe masa de catre cei ce au fost la meci; gestul spune "nu asta asteptam de la voi!" Refuzul este adresat echipei si nu oficialitatilor. Si are perfecta dreptate: bani gramada dati unei majoritati de jucatoare din afara, pentru .... nimic. Si asta de cativa ani si numai pentru ca Firea vrea "echipa mare".

elgabri
elgabri  •  07 Septembrie 2020, 19:52

Dar ciolanul de la PSD e bun ??

basistul
basistul  •  07 Septembrie 2020, 18:07

Inca o data ... Lipsa de Caracter ... a lui Gabriela Szabo ... lipsa de caracter care caracterizeaza intreg clubul CSM. Nu poti sa refuzi o medalie ... la fel cum nu poti sa refuzi ... o nota! Mesajul pe care il transmiti atunci cand refuzi o medalie ... este ca nu esti de acord cu rezultatul in conteztul asta ... ierarhia finala a competitiei Cupa Romaniei ... si este o lipsa crasa de respect fata de competitie. Transmite ... Aroganta, Nesmtire, Mediocritate ...:)) Cum Pestele de la Cap ... 'se strica' ... Problema principala CSM-ului ... este tocmai leadership-ul si managementul de 2 lei pe care il are! 2. Jocurile de culise pe care le face ... cum este si acesta Finala Pierduta ... care a jucat-o pe teren propriu in loc sa se joace pe neutru ... si faptul ca conform FRH ... putea sa castige Supercupa ... daca castiga Cupa ... desi in campionat au terminat pe 2 ... si nu aveau nici un drept la Supercupa ... fara sa castige un alt meci. Aceste gainarii, ciupeli, jocuri de culise ... si declaratii si gesturi ridocole ca acestea ... arata ca CSM este un club mic, cu o conducere mica, si o mentaitate mica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează